Dylan Carlson komt uit de overwinning van de Cardinals in de eerste wedstrijd

De kardinaal vocht zich een weg naar hun tiende overwinning in hun laatste 12 wedstrijden in de eerste wedstrijd op woensdag met een dubbele overwinning op Mets, 4-1Maar een maf spel liet ze zonder Dylan Carlson, En de getalenteerde jonge recruiter en een belangrijke speler aan de top van de ploeg. Carlson was uit de basisopstelling in de Night Cup in Bush Stadium, maar maakte in de vierde helft een sterk optreden met een RBI-nummer.

Carlson miste zonk 91,9 mph vanaf de start van Mets Marcus Strowman vanuit zijn been / enkel in de onderste helft van de vijfde game en werd later uit de wedstrijd verwijderd met een blauwe plek aan het rechterbeen. Manager Mike Sheldt zei dat Carlson in recente wedstrijden herhaaldelijk door zijn rechterbeen was geraakt en een beetje gevoelloosheid had ontwikkeld na deze laatste klap op zijn been.

Carlson’s exit was een voortzetting van de algehele maffe 1-wedstrijd in Busch Stadium. In de vierde inning zorgden een paar herhalingsrecensies – waaronder een over de bezoekende ster Kwang Hyun Kim van tolk Craig Choi – voor een voorsprong van 30 minuten in de rust. Mets heeft de regels geüpload zonder eindes, maar heeft ze maar één keer gekrast.

Het bovenste deel van de vierde inning – bijna 30 minuten in totaal – kwam naar voren:

• Chief crew review aan Choi bezoekt Kim met catcher Andrew Kneisner

• Knizner betrapt een kwaadwillende partij in een gevoelig gebied, maar blijft in het spel

• Een Nolan Arenado-blunder veranderde in schokkerige theatraliteit en vereiste een beoordeling om te stoppen

• Er worden slechts twee ballen in het spel gebracht

• Er werd slechts één werkpunt geregistreerd ondanks de aanwezigheid van regels geladen met regels en de afwezigheid van externe punten

‘Ik wendde me tot [bench coach Oliver Marmol] Schelde zei, en ik dacht: “Oh man, dit is een heel vreemde tour, we hebben hier gewerkt.”

De kaartaanval, geïnitieerd door de laser van Paul Goldschmidt – in het kwadraat van het merkteken van de Big Mac op de voorkant van de tweede verdieping in het linkerveld – en de uitbarsting van Paul DeJong ging door, deed genoeg om het werk te doen en bezorgde de club hun zesde opeenvolgende overwinning.

Homer Goldschmidt – 109 mph van de knuppel – zou de Cardinals hebben gedwongen om de Big Mac te vervangen … ware het niet echt voor DeJong geweest Case gedwongen twee jaar geleden. Voor DeJong maakte zijn explosie in de vijfde inning een zeer sterke start van zijn carrière tegen de Mets, waardoor hij 10 hindernissen kreeg in 22 wedstrijden die hij tegen de franchise speelde.

DeJong zei: “Het is een van die dingen, ik denk dat iedereen iemand in deze competitie heeft.” “Ik ben heel bescheiden over alles, ik wil het gewoon goed doen voor mijn team. Ik heb geen extra motivatie om te winnen. Ik wil elke speler elke keer een bijdrage leveren. “Ik ga erin, ongeacht wie hij is.”

More from Madison Garrett

Huawei Watch 3 en Watch 3 Pro smartwatch

Huawei lanceert Watch Series 3 met HarmonyOS 2, 3D roterende kroon, veel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *