APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld

PUBG Mobile Lite, de vereenvoudigde versie van PUBG Mobile, werd gelanceerd om spelers met goedkope apparaten een opwindende en meeslepende BR-ervaring te bieden. Het ontvangt regelmatig updates, omdat de ontwikkelaars veel nieuwe toevoegingen, bugfixes en meer doen.

In april werd versie 0.21.0 uitgebracht en gebruikers kunnen er rechtstreeks vanuit de Google Play Store van profiteren. Ze kunnen ook het APK-bestand op de officiële website van de game gebruiken om de nieuwste PUBG Mobile Lite-update te downloaden en te installeren.

Dit artikel is een stapsgewijze stapsgewijze handleiding voor gamers om dit te doen.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.

LEES OOK: PUBG Mobile Lite vs Free Fire: welke game is het beste voor 3GB Android-apparaten in mei 2021?


Stapsgewijze handleiding voor het downloaden van PUBG Mobile Lite 0.21.0-update voor Android via APK-bestand

NB: De APK-bestandsgrootte van PUBG Mobile Lite is 610 MB. Gebruikers moeten voldoende vrije ruimte op hun apparaat hebben voordat ze het bestand kunnen downloaden.

Spelers kunnen deze stappen volgen om PUBG Mobile Lite 0.21.0 te downloaden en te installeren:

Stap 1: Ten eerste moeten ze de officiële website van PUBG Mobile Lite bezoeken Hier.

Stap 2: Gebruikers kunnen op de optie “APK downloaden” klikken. Het downloadproces van het APK-bestand begint binnenkort.

READ  Markiplier Verschijnt in de AFK Arena Mobile Game

Stap 3: Zodra ze de APK-versie van PUBG Mobile Lite 0.21.0 hebben gedownload, moeten ze de optie “Installeren vanaf onbekende bron” inschakelen. Daarna wordt hen gevraagd om het bestand te lokaliseren en te installeren.

Nadat het installatieproces van de game is voltooid, kunnen spelers PUBG Mobile Lite openen en genieten van het spelen van de nieuwste versie.

Als ze een foutmelding krijgen dat er een probleem is met het parseren van het pakket, kunnen ze proberen het bestand opnieuw te downloaden en de eerder genoemde stappen volgen.


Lees ook: PUBG Mobile Lite Season 24 Winner Pass: alle gratis WP-bonussen onthuld

Written By
More from Eda Greene

Stappen om de scorekaart te downloaden, toelatingsproces

Het National Testing Agency (NTA) heeft de Graduate Pharmaceutical Aptitude Test (GPAT)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *