The Borderlands 3 Epic Exclusive kost $ 115 miljoen

De Odyssey tegen Apple De rechtszaak die deze week begon, heeft ons een mooie stapel bedrijfsdocumenten opgeleverd om te controleren, bijna als een soort buit. Binnen een Beoordeling van prestaties en strategie Op 25 oktober 2019 onthult een sectie over de Borderlands 3-deal dat de exclusieve periode van zes maanden Epic $ 115 miljoen heeft gekost.

Dit omvat een marketingverplichting van $ 15 miljoen, $ 20 miljoen aan niet-restitueerbare vergoedingen en een minimumgarantie van $ 80 miljoen – een aanbetaling voordat het spel in de uitverkoop gaat. Borderlands 3 verkocht goed genoeg om deze garantie binnen twee weken te behalen, met een terugbetaalbaar rendement van $ 100 miljoen in die periode. De dagelijkse omzetgrafiek van de Epic Store over de eerste 11 maanden heeft een dramatisch hoogtepunt bereikt met de lancering. Van de 1,56 miljoen Borderlands-spelers die Epic in deze twee weken koos, was 53% kennelijk nieuw in de winkel in plaats van terugkerende klanten.

(Afbeelding tegoed: Epic)

Het document laat ook zien dat Epic $ 11 miljoen heeft betaald voor haar gratis geschenken uit de Handsome Collection, een pakket dat Borderlands 2, Pre-Sequel en de meeste van hun DLC-inhoud bevat (met uitzondering van Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, die werd uitgebracht na de set is gemaakt). Deze freebie kost bijna net zoveel als Epic de eerste negen maanden aan geschenken heeft besteed, en dat is het ook Ik heb er meer dan $ 11 miljoen aan betaald.

READ  Missouri vs.Oregon - Wedstrijdoverzicht - 2 december 2020
More from Madison Garrett

Uitstel compensatie transitievergoeding voor | Personeelsnetwerk

Sinds 1 april 2020 kunnen werkgevers bij UWV een compensatieaanvraag indienen voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *