De Android-beveiligingsupdate van mei 2021 kan nu worden gedownload

Android-beveiligingsupdate mei 2021 is klaar voor Google Pixel-smartphones. Hierdoor ben je altijd op zoek naar veiligheid en functionaliteit. Je kunt hier lezen wat er nieuw is.

Lees verder na de aankondiging.

Android-beveiligingsupdate mei 2021

Nieuwe maand dus het is tijd voor een nieuwe Android-beveiligingsupdate. In mei 2021 is het tijd om te patchen. Heb je een Google Pixel 3 of het nieuwste toestel van Google zelf? Dan kun je de update nu downloaden en installeren. Hieronder vind je een overzicht van welke smartphones de patch daadwerkelijk ontvangen:

Verwacht geen geheel nieuwe mogelijkheden, aangezien de update erg klein is. Achter de schermen is het meeste werk gedaan op het gebied van beveiliging. Zo zijn er verschillende potentiële veiligheidslekken gedicht, waaronder de camera. Dit is handig, maar we zien geen functionele veranderingen.

Heeft u een van de bovenstaande pixels? Dan ontvang je automatisch een melding wanneer de update klaar is. U kunt natuurlijk ook handmatig controleren of de update voor uw toestel te downloaden is. Open Instellingen, selecteer “Systeem” en klik op “Geavanceerd”. Kies vervolgens “Systeemupdate” en uw apparaat zal naar nieuwe software zoeken.

Ik heb geen Google Pixel, wanneer ontvang ik de update?

Geen Google Pixel, maar een smartphone van een ander merk? Dan kan van tevoren niet worden gezegd wanneer je de update van mei kunt downloaden en installeren. Alle fabrikanten hebben hun eigen updatebeleid. Samsung, OnePlus en Nokia staan ​​bijvoorbeeld bekend om hun vlotte software-upgrades.

Dan zijn er ook fabrikanten die verschillende updates bundelen en zo een driemaandelijkse update aanbieden. Lees ook ons ​​artikel over het updatebeleid van verschillende fabrikanten, waarmee we ze hebben vergeleken, zodat u weet waar u zich bevindt.

READ  IOS14: Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies - Radar

Android Planet publiceert elke vrijdag zijn update-overzicht met alle updates die we hebben verzameld. Als u ook een update op uw apparaat ontvangt, laat het ons dan weten.

Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar [email protected] of bel ons op De sociale netwerksite Facebook Van Instagram. Wil je hierover op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en download natuurlijk een Gratis Android Planet-app.

Laatste Google Nieuws:

More from Madison Garrett

Infosequre lanceert spannende VR-game om het cyberbewustzijn onder medewerkers te vergroten

Infosequre kondigt vandaag een nieuwe virtual reality-ervaring aan. De ‘virtual escape room’...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *