Apple brengt de eerste bèta van watchOS 10.4 en macOS 14.4 uit voor ontwikkelaars

Apple brengt de eerste bèta van watchOS 10.4 en macOS 14.4 uit voor ontwikkelaars

Vandaag achtte Apple het passend om de eerste bètaversie van de komende watchOS 10.4- en macOS 14.4-update voor ontwikkelaars uit te brengen. Apple heeft vorige week de eerste bètaversie van iOS 17.4, iPadOS 17.4 en tvOS 17.4 uitgebracht, met grote veranderingen. Het bedrijf slaagde er vorige week echter niet in om de eerste bèta's van watchOS 10.4 en macOS 14.4 uit te brengen, waardoor de platforms afwijken van gestroomlijnde bèta's. De nieuwste bèta-updates kunnen nu echter op compatibele Apple Watch-modellen en Mac-apparaten worden geïnstalleerd.

Apple heeft watchOS 10.4 en macOS 14.4 uitgebracht, zodat ontwikkelaars deze kunnen testen op compatibele Apple Watch-modellen en Mac-apparaten

Als u een geregistreerde ontwikkelaar bent, kunt u de nieuwste watchOS 10.4 beta 1 downloaden en installeren op uw compatibele Apple Watch-modellen. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de speciale Apple Watch-app op uw iPhone gaan en daarheen gaan Algemeen > Software-updates > Bèta-updates En download de nieuwste watchOS 10.4 beta 1 op je Apple Watch.

Voordat u de eerste bèta van watchOS 10.4 downloadt, moet u ervoor zorgen dat uw Apple Watch een batterijduur van meer dan 50 procent heeft en is aangesloten op een voedingsbron. Bovendien moet uw Apple Watch zich binnen het bereik van uw iPhone bevinden en verbonden zijn met een beveiligde internetverbinding. Ten slotte moet uw Apple ID aan uw account zijn gekoppeld Ontwikkelaarsaccount Als u de update draadloos wilt ontvangen.

Apple brengt de eerste bèta van watchOS 10.4 en macOS 10.4 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft ook de eerste bèta van macOS 14.4 uitgerold voor ontwikkelaars. U kunt de nieuwste bètaversie downloaden en installeren vanaf Software-updategedeelte in systeeminstellingen. Zorg ervoor dat uw Apple ID aan uw ontwikkelaarsaccount is gekoppeld als u de update draadloos wilt ontvangen.

READ  De beveiligingsupdate van juni 2022 voor de Samsung Galaxy S22 kan worden gedownload in de VS

Wat betreft wat er nieuw is in de nieuwste bèta-updates van watchOS 10.4 en macOS 14.4: het is waarschijnlijk dat Apple App Store-wijzigingen zal aanbrengen op de respectievelijke platforms. U kunt enkele van de wijzigingen bekijken in ons speciale bericht. We zullen meer details over de updates delen zodra de ontwikkelaars klaar zijn met het aanpassen van de nieuwste bètaversies.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *