Star Wars-blok PS5 klinkt als de simulator-schurk die we altijd al wilden hebben

Star Wars-blok PS5 klinkt als de simulator-schurk die we altijd al wilden hebben

Star Wars Outlaws is een van de meest interessante media die er in dat sterrenstelsel ver, ver weg bestaat, en het lijkt ontworpen om vervallen fans van een bepaald type zoals wij aan te spreken. Het speelt zich af in de vruchtbare ruimte tussen The Empire Strikes Back en Return of the Jedi, bezig met de louche, minder steriele uithoeken van het universum, en volgt een Outer Rim-outlaw genaamd Kay Vess.

Praten met GameRadar+, besprak Ubisoft Massive Creative Director Julian Gerety hoe reputatie alles is in de intergalactische onderwereld van Star Wars Outlaws. Spelers kunnen Vess begeleiden om een ​​sympathieke schurk als Han Solo te worden, of een meedogenloze huursoldaat als Boba Fett, afhankelijk van zijn voorkeur: “Als een schurk leef en sterf je door je reputatie, wat betekent dat Kay door de onderwereld en zijn omgeving moet navigeren. verschillende onderwerelden.” Keuzes die hun reputatie, ervaring en ondersteuning gedurende het hele spel zullen beïnvloeden.”

Star Wars Outlaws streeft ernaar een strakkere verhaallijn te vertellen, die aanvoelt als een verfrissende verandering ten opzichte van Remedy's meer open en soms meanderende Star Wars Jedi-games. Net als die games heeft Massive bevestigd dat er maar één einde zal zijn aan Outlaws, wat betekent dat de effecten van dit reputatiesysteem in de game voelbaar zullen zijn en niet alleen de uitkomst zullen beïnvloeden. “Een goede reputatie kan leiden tot enkele van de meest lucratieve kansen”, legt Gerety uit, “en een slechte reputatie kan leiden tot [Kay Vess] 'Ze wordt geconfronteerd met de woede van het syndicaat terwijl ze wordt opgejaagd.'

READ  Pokémon Go-makers Niantic verontschuldigt zich voor recente controverses

Spelers kunnen de beroemde bijenkorven van uitschot en schurken bezoeken die beroemd zijn geworden in de Star Wars-franchise, waardoor een rondleiding door Tatooine en Jabba's Palace een must is. Nieuwe locaties, zoals Toshara Moon, zijn speciaal voor de game gemaakt en bieden unieke biomen en verhalen om te ontdekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *