Apple brengt iOS 17.0.3-oplossing uit voor het probleem van oververhitting van de iPhone 15; Hier leest u hoe u kunt downloaden

Apple brengt iOS 17.0.3-oplossing uit voor het probleem van oververhitting van de iPhone 15;  Hier leest u hoe u kunt downloaden

Apple schreef de hectische rapporten over de iPhone 15s toe aan verschillende factoren, waaronder specifieke problemen in apps als Instagram en Uber, achtergrondverwerking na gegevensoverdracht en niet-gespecificeerde bugs in iOS 17 tijdens het weekend. Vandaag heeft het bedrijf een nieuwe software-update uitgebracht, iOS 17.0.3, met patch-opmerkingen die het probleem aanpakken dat iPhones heter worden dan verwacht.

In een update waarin de beveiligingsoplossingen in deze patch worden beschreven, heeft Apple twee van de kwetsbaarheden geïdentificeerd die zijn opgelost voor zowel iOS als iPadOS. De eerste was een kernel-exploit die kon worden misbruikt door een aanvaller met lokale toegang tot het apparaat, en Apple verklaarde dat deze “mogelijk actief werd uitgebuit tegen iOS-versies vóór iOS 16.6.” De tweede oplossing heeft betrekking op de libvpx-fout, die eerder door CISA tot bezorgdheid leidde en die overname van het apparaat op afstand mogelijk zou kunnen maken. Deze libvpx-bug is onlangs ook opgelost in applicaties zoals Chrome en Firefox.

Om deze update te krijgen, kun je de nieuwste versie van je apparaat controleren in Instellingen. De downloadgrootte van Apple bedraagt ​​ongeveer 400 MB.

Hoewel er gespeculeerd is over hardwareproblemen, misschien als gevolg van de krachtigere processor of titaniumcomponenten van de iPhone 15, schrijven de verklaringen van Apple het probleem vooral toe aan softwareproblemen, samen met de mogelijkheid van verhitting bij het gebruik van USB-C-opladers.

Het is vermeldenswaard dat Apple eerder een post-iPhone 15-lanceringspatch had uitgebracht om problemen met gegevensoverdracht op te lossen waarmee sommige nieuwe eigenaren te maken kregen. Bovendien bevindt het bedrijf zich momenteel in de bètatestfase van een belangrijkere iOS 17.1-update.

READ  SSC CGL Tier I Admit Card 2023 uitgebracht, download hier de link

Lees ook

Apple geeft iOS 17-bugs en apps als Instagram en Uber de schuld voor het heet maken van de iPhone 15s

Apple onderzoekt een enorm bod op wereldwijde uitzendrechten voor de Formule 1: rapport

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *