Counter-Strike 2-account met verboden inventaris ter waarde van $ 1,5 miljoen

Counter-Strike 2-account met verboden inventaris ter waarde van $ 1,5 miljoen

gepubliceerd: 05-10-2023T03:26:49

Bijgewerkt: 05-10-2023T03:27:03

De controversiële Counter-Strike 2-huidhandelaar St4ck, die een voorraad skins ter waarde van $ 1.500.000 heeft, is uitgesloten van handel.

Het verhandelen van skins in Counter-Strike is big business, omdat enkele van de duurste skins in het spel meer dan $ 1 miljoen waard kunnen zijn, waarbij privéverzamelaars vaak op jacht gaan naar enkele van de zeldzaamste cosmetica van het spel.

De collecties van veel spelers kunnen echter het risico lopen verloren te gaan doordat een account door Steam wordt verbannen, meestal door een VAC-verbod vanwege piraterij, of door een community-verbod om een ​​breed scala aan redenen.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu is een van de grootste verzamelaars van CS-skins, St4ck, getroffen door een gemeenschapsverbod, waarbij zijn uiterst waardevolle inventaris is afgesloten.

Op 4 oktober meldden verschillende CS-trackers dat het St4ck-account was onderworpen aan een communityverbod. De meeste bots registreerden de waarde van zijn inventaris op maar liefst $ 1.443.971.

Veel andere handelaren in de gemeenschap hadden echter een gemiddelde aandelenwaarde tussen $1.500.000 en $1.600.000. Het is onbekend waarom St4ck op het moment van schrijven werd verboden, omdat de redenen voor een Steam-communityverbod kunnen variëren van online wangedrag tot het deelnemen aan illegale activiteiten.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Artikel gaat verder na advertentie

Velen hebben gespeculeerd dat St4ck werd verbannen vanwege opmerkingen op zijn Steam-profiel, wat in het verleden met handelaars is gebeurd, maar niet met accounts met aandelen van die waarde.

In de leerhandelgemeenschap is St4ck een van de meest controversiële figuren. In het verleden is hij ervan beschuldigd spelers te hebben opgelicht om zeldzame skins te verkrijgen, en handelaren te hebben verborgen nadat ze hun skins zonder enige compensatie naar hem hadden gestuurd.

St4ck heeft ook bekendheid verworven omdat hij probeerde het hoogst mogelijke Steam-niveau te bereiken, waarbij hij duizenden dollars uitgaf. Hij werd er echter van beschuldigd mensen te hebben opgelicht met Steam-kaarten tot $ 70.000.

Artikel gaat verder na advertentie

De meeste handelaren verwachten dat de ban van St4ck binnen enkele dagen zal worden opgeheven, hoewel we u zeker op de hoogte zullen houden als dit inderdaad het geval is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *