Apple brengt tvOS 16.4.1 en HomePod 16.4.1 uit met prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

Apple brengt tvOS 16.4.1 en HomePod 16.4.1 uit met prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

Apple heeft het gepast geacht om de nieuwste updates voor tvOS 16.4.1 en HomePod Software 16.4.1 uit te brengen voor compatibele Apple TV- en HomePod-apparaten. Als u een compatibel apparaat bezit, kunt u de nieuwste update nu gratis installeren. Voor wat er nieuw is in de nieuwste updates, scrolt u omlaag om meer details over de wijzigingen te lezen en wat u kunt verwachten.

Apple heeft de nieuwste tvOS 16.4.1 en HoemPod Software 16.4.1 voor Apple TV en HomePod uitgebracht

Apple tvOS 16.4.1 is publiekelijk uitgebracht voor alle compatibele Apple TV-modellen. De update brengt geen grote wijzigingen in het schema. Het bevat echter verschillende bugfixes en prestatieverbeteringen. Uiteindelijk zal dit de stabiliteit van de gebruikerservaring verbeteren. Aangezien Apple geen release-opmerkingen voor het platform verstrekt, zijn tvOS-updates altijd secundair geweest in termen van front-end-functies in vergelijking met andere updates.

Als u bereid bent de nieuwste update op uw compatibele Apple TV-model te installeren, kan deze via de ether worden gedownload. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de app Instellingen gaan, op Systeem tikken en vervolgens Software-update selecteren. Als u automatische software-updates inschakelt, wordt de nieuwste tvOS 16.4.1 automatisch gedownload wanneer het apparaat verbinding maakt met internet.

Afgezien hiervan heeft Apple ook HomePod 16.4.1 voor het publiek vrijgegeven. De nieuwste update wordt automatisch geïnstalleerd op de HomePod slimme luidspreker. Zorg er echter voor dat de functie is ingeschakeld. Als je handmatig wilt updaten naar de laatste update, kan dat ook via de Woning-app. De nieuwste update zal waarschijnlijk ook prestatieverbeteringen en stabiliteitsverbeteringen toevoegen. De nieuwste update arriveert een dag na de release van de tweede bèta van iOS 16.5 voor ontwikkelaars. Vandaag heeft het bedrijf ook zijn tweede openbare bèta gelanceerd.

READ  TutuApp downloaden en gebruiken op uw Android-telefoon

Dat is het jongens. Het is onduidelijk of de nieuwste toevoegingen iets nieuws op tafel brengen, maar we zullen moeten wachten tot de ontwikkelaars sleutelen aan de nieuwste build. Laat ons je mening weten in de reacties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *