Summer Games Done Quick 2023 zorgt ervoor dat Zelda snel voor het goede doel gaat rennen

Summer Games Done Quick 2023 zorgt ervoor dat Zelda snel voor het goede doel gaat rennen

De Summer Games Done Quick (SGDQ) heeft het volledige schema vrijgegeven voor de terugkeer naar persoonlijke activiteiten voor 2023. Het liefdadigheidssprintevenement vindt plaats in Minneapolis van 28 mei tot 4 juni. Dit jaar hebben de organisatoren een hele reeks Zelda-races toegevoegd ter ere van het komende seizoen Koninkrijk Tranen, die spelers vanaf volgende maand talloze uren zullen besteden aan het verkennen. Natuurlijk zal het evenement dat doen Live-uitzending op Twitch Voor degenen die Minnesota niet kunnen halen.

Het volledige programma begint met een inleidende expositie, gevolgd door een dossier akoestische grenzen Het loopt op 28 mei en eindigt met Supermetroide Run en onbekend einde op 3 juni. Het omvat ook de laatste dag Elden-ring Geblinddoekt naar buiten rennen The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Geblinddoekte runs op hoge snelheid zijn een populaire GDQ-steunpilaar geweest, met voorgaande jaren inclusief onvergetelijke geblinddoekte runs. Mike Tyson slaat uit!! En Super Mario 64.

Andere Zelda-games in de line-up van SGDQ 2023 zijn: Minich Cap (Schakelaar) op 28 mei Een link tussen de twee werelden (3DS) op 29 mei Majora’s masker (Nintendo 64) op 31 mei Schemer prinsens (GameCube) op 1 juni en Vier zwaarden (Game Boy Advance) op 2 juni. De Zelda-franchise zou tijdens het evenement van dit jaar in de voorhoede van veel gamers moeten staan ​​als de nieuwste aflevering, Koninkrijk TranenHet wordt gelanceerd op 12 mei.

Nintendo

Als je geen fan bent van de grote namenserie, zal het evenement van 2023 tal van klassieke en reguliere races bevatten. U kunt bijvoorbeeld bestanden instellen De avonturen van een zwerverskat Op 1 juni, Chu Chu Charles Op 31 mei en NES Adventure Maniak herenhuis Op 30 mei. (En je wilt het niet missen Geef me wc-papier! Op 1 juni.) U kunt de volledig schema Voor veel runs, incl Hitman 3En GTA: SanAndreazand Super Mario Odyssee.

Het moet leuk zijn voor een goed doel, want 100 procent van alle donaties gaat naar Artsen Zonder Grenzen. Het evenement brengt gewoonlijk miljoenen dollars op voor het goede doel, dat medische en humanitaire zorg biedt aan mensen in meer dan 70 landen die zijn getroffen door crises zoals oorlogen, natuurrampen en epidemieën. Bij terugkeer als persoonlijk evenement moeten deelnemers een bewijs van COVID-19-vaccinatie overleggen en een KN95/N95/KF94-masker dragen. U kunt zich aanmelden om mee te doen Website van de organisatie.

READ  Netflix test eerste mobiele game-integratie in Polen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *