Apple kondigt de beste App Store-apps en -games van 2020 aan – nog een ding

De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat betekent dat bedrijven terugkijken op het afgelopen jaar. Iets dat Apple ook doet. Het bedrijf Cupertino deelt de 15 beste applicaties en games van het afgelopen jaar.

Volgens Apple zelf waren de 15 apps en games in 2020 onmisbaar om het leven gemakkelijker en gezonder te maken. Daarnaast werden een aantal van deze applicaties en games gebruikt om mensen in contact te brengen in een bizar jaar.

Apple deelt de beste apps en games van 2020

Elk jaar kijkt Apple goed naar de applicaties en games die in de App Store te vinden zijn. Niet alleen om ervoor te zorgen dat de digitale winkel een hoge kwaliteit biedt, maar ook om elk jaar te kunnen bepalen wat precies de beste apps van het jaar waren. Volgens het bedrijf Cupertino ligt de focus niet alleen op kwaliteit, design, gebruiksgemak en innovatieve technologie. “Ze zijn ook buitengewoon nuttig, belangrijk en cultureel relevant”, aldus het persbericht.

Het mag duidelijk zijn dat we dit jaar vooral hebben gekeken naar welke applicaties en games ons wisten te vermaken nu we meer dan ooit thuis waren. Wat dat betreft is het niet gek dat Zoom dit jaar in de lijst van Apple terug te vinden is. De Wakeout! Applicatie, die zich richt op rustige trainingen, is ook te vinden in de lijst. Daarnaast hebben we dit jaar als een gek gebruik gemaakt van onze streamingdiensten en heeft Disney + wat Apple betreft dit jaar het beste gedaan. Ook op het gebied van gaming zijn er veel titels te vinden. Genshin Impact, Legends of Runeterra, Disco Elysium, Dandara Trials of Fear en Sneaky Sasquatch hebben ons urenlang vermaakt.

READ  Nintendo onthult een speciale editie van zijn Switch Monster Hunter Rise-console

De volledige lijst met winnaars ziet er als volgt uit:

Apple-ontwerpers hebben het gewaagd om een ​​fysieke prijs te maken. De ontwikkelaars van de 15 applicaties zullen deze ontvangen. De award is geheel in de stijl van het App Store-symbool met op de achterkant een indicatie van de categorie waarin de ontwikkelaar gewonnen heeft.

De fysieke onderscheiding van 2020 (Afbeelding: Apple)

Meest succesvolle apps en games van Nederland

Uiteraard zijn er in Nederland het afgelopen jaar veel apps en games gedownload. Elke categorie is voorzien van twintig verschillende titels. In onderstaand overzicht zie je per categorie de 5 beste apps of games.

Gratis Apple iPhone Apps in Nederland

Betaalde iPhone Apps in Nederland

Gratis Apple iPhone Games in Nederland

Betaalde iPhone-games in Nederland

Gratis Apple iPad Apps in Nederland

Betaalde iPad-apps in Nederland

Gratis Apple iPad Games in Nederland

Betaalde iPad Games in Nederland

Meest gespeelde Apple Arcade Games in Nederland

Written By
More from Aubrey Mason

4 kinderen geïdentificeerd onder slachtoffers van vliegtuigcrashes met Air India Express

Volgens K Gopalakrishnan, een hoge ambtenaar van het district Malappuram, waren alle...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *