Apple kondigt nieuwe MagSafe Wallet voor iPhone 12 / iPhone 13 aan met Find My Integration

Apple aangekondigd tijdens het evenement “California Streaming” Nieuwe iPhone 13 hoesjes en accessoires. Bovendien heeft het bedrijf een nieuwe MagSafe-portemonnee onthuld die nu kan worden geïntegreerd met de Find My-app en het netwerk.

Ontworpen met zowel stijl als functie in het achterhoofd, is de nieuwe leren iPhone-portemonnee met MagSafe de perfecte manier om je identiteit en creditcards bij de hand te houden. Het ondersteunt nu Zoek mijn, zodat u op de hoogte kunt worden gehouden van de laatst bekende locatie van uw portemonnee als deze is losgekoppeld van uw telefoon.

De portemonnee is gemaakt van op maat gemaakt geverfd Europees leer en heeft krachtige ingebouwde magneten waarmee hij gemakkelijk op zijn plaats op de achterkant van je iPhone kan worden vastgeklikt. Je kunt ze ook op het klembord stapelen met MagSafe om een ​​unieke look voor jou te creëren. De leren portemonnee ondersteunt maximaal drie pasjes en is beschermd zodat hij veilig is voor creditcards.

Om de Find My-integratie te laten werken, zegt Apple dat het een leren iPhone-portemonnee met MagSafe nodig heeft en een iPhone 12 of nieuwer met Find my ingeschakeld in iOS 15. Het wordt niet ondersteund in een Clear Case met MagSafe.

De nieuwe MagSafe Wallet is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Golden Brown, Dark Cherry, Sequoia Green, Midnight en Wisteria. Hij is al beschikbaar in Apple Store Online voor $ 59 hier.

Lees verder:

Wil je je iPhone inruilen / upgraden naar iPhone 13?

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  Apple verwijdert Fakespot-app uit iOS App Store na verzoek van Amazon

Written By
More from Lesley Curry

Herinnering: je kunt PS5 PS Plus-games claimen, zelfs als je nog geen console hebt

Als je een PlayStation Plus-lid bent, heb je recht op een paar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *