Assassin’s Creed Valhalla Standalone Discovery Tour-editie is exclusief voor pc

Als je het Vikingtijdperk Engeland wilt verkennen zonder de stress van een groep primitieve ridders met bijlen, dan is Discovery Tour: Viking Age de Assassin’s Creed Valhalla-versie waar je op hebt gewacht. Net als voorheen met Discovery Tours voor Origins en Odyssey, zal dit een gratis update zijn voor alle bestaande spelers, maar als je de zelfstandige versie wilt, is deze in eerste instantie alleen op pc.

Discovery Tour: Viking Age werd op 19 oktober gelanceerd als een gratis update voor alle versies van Valhalla en als een exclusieve zelfstandige app voor pc op Ubisoft Connect en de Epic Games Store. “Begin 2022”, zegt Ubisoft in een persbericht, zal de zelfstandige release beschikbaar zijn op PlayStation- en Xbox-consoles, en op Stadia en Luna. Waar je het ook krijgt, de stand-alone versie kost $ 19,99 / £ 16,99.

Wij pc-gamers hebben al geruime tijd dibs op indie Discovery-ritten en dit zal de eerste keer zijn dat het beschikbaar is op console – zeker een zegen voor die ouders die thuis een educatief spel willen hebben zonder een pc te beschieten upgraden of opnieuw spelen Een gewaardeerd spel voor volwassenen om mee naar huis te nemen.

Als je de vorige verkenningstochten hebt gemist, gebruiken ze in feite de enorme historische werelden die zijn gemaakt voor Assassin’s Creed als achtergrond voor tentoonstellingen die de ware geschiedenis van de plaatsen verkennen die de games uitbeelden. Het is ook een geweldige manier om door omgevingen te reizen zonder je zorgen te maken over een gevecht.

Als je in een historische bui bent, hebben we meer Viking-spellen om naar te kijken.

READ  Xbox Chief zegt dat Xbox Cloud Gaming uiteindelijk pc-games zal bevatten

{“schema”: {“page: {“content”: {“headline”: “The Assassin’s Creed Valhalla Standalone Discovery Tour is exclusief een tijdelijke pc”, “type”: “news”, “category”: “Assassins” – creed-valhalla “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Ubisoft “,” genre “:” RPG “,” title “:” Assassin’s Creed Valhalla “,” Genres:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
PC-games en films streamen naar je Xbox-console met een gratis app
Als u een pc met Windows 10 of 11 en een Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *