Apple lost uw probleem met de upgrade op

Apple kan binnenkort zelfstandige beveiligingsupdates voor iOS uitbrengen zonder een upgrade. Weg met deze angst-upgrade!

Met werd een prachtig icoon ontdekt De laatste Een proefversie van iOS 14.5. Dit symbool geeft mogelijk aan dat Apple een grote verandering plant. Hierdoor kunnen gebruikers beveiligingspatches afzonderlijk van OS-updates downloaden. Dit zou de upgradeangst bij Apple-gebruikers moeten verminderen.

Ontdekking

Ontdek deze week de 9to5Mac. Door de nieuwe wijziging kunnen gebruikers met oudere besturingssystemen de beveiliging van hun Apple-apparaat up-to-date houden. Dat is prima, maar je kunt het ook doen zonder te upgraden naar de nieuwste iOS-versie. En dit is zelfs nog beter. Stel dat een iPhone-gebruiker met iOS 13 de beveiligingsupdates kan downloaden die meestal bij de nieuwste versies van iOS 14 worden geleverd.

Upgrade – angst

We hebben allemaal een upgradeangst. Moet ik de iPhone of iPad upgraden naar de nieuwste versie of niet? Angst dat de nieuwe software kan leiden tot slechte prestaties. Of je bestelt meer van je accu als basis daarvoor. Veel mensen geven er de voorkeur aan om de oude versies te blijven gebruiken. Omdat dat ook werkt. Maar voor Apple kan dit schadelijk zijn voor de veiligheid van het ecosysteem. Dit komt omdat het bedrijf beveiligingsbeoordelingen in nieuwe versies verpakt.

De gedetecteerde code splitst beveiligingsupdates op in afzonderlijke afzonderlijke downloads. Dit kan de impact van nieuwe dreigingen aanzienlijk verminderen. Dit is voor zowel nieuwe als oude apparaten.

Ook de upgradeangst bij Apple-gebruikers moet hiermee worden opgelost. Helaas weten we niet wanneer Apple van plan is deze functie uit te rollen. Het technologiebedrijf zal naar verwachting iOS14 in de komende weken uitbrengen met ten minste app-trackingtransparantie, hulp bij het ontgrendelen van Face ID met Apple Watch en ondersteuning voor gameconsoles en nieuwe emoji’s.

READ  macOS 11.2 (Big Sur) is nu beschikbaar

More from Madison Garrett

LSU-Tennessee is geschorst voor de negende wedstrijd

Verhaallinks Knoxville, Tennessee – Het honkbal van LSU-Tennessee werd zaterdagavond geschorst vanwege...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *