Tekenen met 3D-pennen, virtual reality-workshops en digitale boeken lezen. Bibliotheek Steenwijk organiseert digitale dag

Bibliotheek Steenwijk. Foto: Martijn Bijzitter

De Bibliotheek Steenwijk organiseert op donderdag 14 oktober een Digitale Dag. Geïnteresseerden kunnen tekenen met 3D-pennen, er worden virtual reality-workshops aangeboden en bezoekers maken kennis met de vernieuwde bibliotheekapplicatie.

Sinds een jaar is de vernieuwde online Bibliotheek-app te downloaden, waar leden duizenden e-books en luisterboeken kunnen lenen. Ze kunnen ook lijsten met hun favoriete boeken maken, delen beluisteren of previews van e-books bekijken. Bij de meeste abonnementen kun je drie weken lang tien e-books en tien audioboeken tegelijk lenen.

Iedereen die de online bibliotheektoepassing wil uitproberen, kan bij ons terecht om te lezen en te luisteren. Ook niet-leden zijn van harte welkom. De lees- en luisterruimte van Bibliotheek Steenwijk is op donderdag 14 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden.

Activiteiten

Ook zijn er virtual reality-workshops in het KennisLab en kunnen bezoekers met 3D-pennen aan de slag. Ouders kunnen advies krijgen en vragen stellen over mediawijsheid van kinderen. Gedurende de dag kunnen kinderen twee games spelen in de bibliotheek met hun telefoon, tablet, computer of een geleende versie van de bibliotheek.

Je kunt deze onderwerpen volgen

READ  Barenbrug Knowledge Partner Essay: Herbal Blends: Herbs Define Success
More from Madison Garrett

Onderzoek: zakenreizen baren zorg, maar blijven essentieel

Zakenreizen blijven essentieel voor organisaties wereldwijd. De gezondheid en veiligheid van reizigers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *