Vier het 35-jarig jubileum van Zelda met dit geweldige album van Wind Waker

Dit jaar is het 35 jaar De legende van Zelda een reeks. Nintendo heeft een remake in hoge resolutie van de Wii-titel aangekondigd, Zwaard naar de hemel, En het geeft de Switch Joy-Con met een toepasselijk thema vrij, maar afgezien daarvan lijkt het erop dat het geschikt is voor vieringen.

Hoe dan ook, fans vieren Link’s 35e plaats van alle soorten, en om deel te nemen aan de festiviteiten, de getalenteerde Britse componist Marcus Hedges Wie schreef spellen zoals Century: Age of AshesEn de Overloop 2 En de Ari en het geheim van de seizoenen – Hij stelde zijn eigen samengestelde soundtrack samen voor The Legend of Zelda: Wind Waker

Dit album is, zoals hierboven vermeld, te beluisteren op BandcampEn de SpotifyEn de Apple Music, En de Andere andere Digitale muziekservices.

Hopelijk is dit niet het laatste dat we dit jaar over Wind Waker horen. In feite, voor het geval je het hebt gemist – de Het gerucht gaat dat de klassieker uit 2002 later dit jaar terugkeert Ooit de HD-versie van Skyward Sword uitgebracht. Dus, wat vind je van de audioclip hierboven? Brengt u goede herinneringen aan Wind Waker terug op GameCube? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Het fictie-hitler Gari Pellam-concept van Zee TV is geïnspireerd door Guddan Tumse Na Ho Payega
Written By
More from Aubrey Mason
Te midden van de Rajasthan-crisis kondigt Rahul Gandhi zijn eigen Mann Ki Baat aan
Congresleider Rahul Gandhi tweette vandaag tegen “met haat vervulde verhalen” New Delhi:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *