Stargate SG-1 roept op tot een nieuw avontuur met “Timekeepers” pc-strategievideogame

Terwijl we wachten tot de Gate eindelijk van start gaat voor een nieuw live tv-avontuur op een gegeven moment, krijgt de serie ondertussen een verrassende sprong naar SG-1 Tijdperk dankzij een nieuw videospel.

CreativeForge-spellen hebben Maak de plannen bekend naar Stargate: Tijdwaarnemers, Een nieuw strategiespel in ontwikkeling in samenwerking met Metro Goldwyn Mayer (MGM), de producent en uitgever van Slitherine-videogame. Waarnemers Het wordt een pc-titel en markeert het eerste strategiespel dat is ontwikkeld in Sterrenpoort Franchise. Er zijn spreuken geweest en het begint Sterrenpoort Videogames door de jaren heen, en sommige zijn gelanceerd, maar het universum blijft grotendeels onbenut als het gaat om de grote actievideogame.

Wat betreft de Stargate: TijdwaarnemersDe wedstrijd wordt gespeeld aan het einde van seizoen zeven van Sterrenpoort SG-1Met een nieuw verhaal over de gebeurtenissen van de Slag om Antarctica. De game volgt een nieuw personage, commandant Eva McCain, en haar team terwijl ze eropuit trekken om de SG-1 te ondersteunen terwijl de aardse strijdkrachten het opnemen tegen de Anubis Space Fleet. Maar dit is slechts een startpunt, want het McCain-team begint aan hun eigen avontuur dat vele nieuwe en originele buitenaardse werelden zal omvatten.

Studio Belooft De game stelt spelers in staat om door tijd en ruimte te reizen terwijl ze burgers redden van de meesters van de orde, samenwerken met bondgenoten en geconfronteerd worden met nieuwe en gevaarlijke bedreigingen.

Helaas is er nog geen bericht over de releasedatum – hoewel de studio wel een teaser heeft uitgebracht, kun je deze hieronder bekijken.

Written By
More from Max Mcgee
PM Modi Adresses ‘conclaaf over transformationele hervormingen in het hoger onderwijs onder nationaal onderwijsbeleid: Top 5 citaten
PM Modi maakte vandaag verschillende opmerkingen over het nationale onderwijsbeleid. New Delhi:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *