Apple Seeds Beta 8 van macOS Big Sur 11.3 voor ontwikkelaars

Apple achtte het geschikt om macOS Bug Sur 11.3 Beta 8 uit te brengen voor ontwikkelaars voor testdoeleinden. De nieuwe bètaversie arriveert een week nadat Beta 7 is vrijgegeven voor ontwikkelaars. Bovendien heeft Apple ook iOS 14.5 beta 8 en iPadOS 14.5 geïmplanteerd bij ontwikkelaars. Laten we voorlopig eens kijken of Apple een naar voren gerichte toevoeging heeft toegevoegd in de nieuwste bètaversie van macOS.

Apple brengt macOS Big Sur Beta 8 uit voor ontwikkelaars voor testdoeleinden

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u de nieuwste versie van het Apple Developer Center​ Het enige dat u hoeft te doen, is het software-updatemechanisme in Systeemvoorkeuren gebruiken zodra u het juiste configuratieprofiel vanuit het Developer Center hebt geïnstalleerd. MacOS Bug Sir 11.3 beta 8 is beschikbaar op alle compatibele Macs.

Apple brengt iOS 14.5 en iPadOS 14.5 Beta 8 uit

Als je wilt weten wat het nieuwe ontwerp gaat brengen, heeft Apple verschillende toevoegingen gedaan om de productiviteit en systeemstabiliteit te verbeteren. Ten eerste introduceerde Apple aanpassingen in Safari, verbeterde iOS-apps op M1 Macs, nieuwe Control Emulation-functie voor iPhone- en iPad-apps, nieuwe toevoegingen aan de Reminder-app, een nieuwe “Made For You” -sectie in de Apple Music-bibliotheek, Autoplay-functie en opnieuw ontworpen tag het Apple News + -tabblad met een speciale “For You” -sectie, ondersteuning voor PlayStation 5 DualSense, Xbox Series X en Series S-controller en meer.

Zoals eerder vermeld, heeft Apple ook iOS 14.5 en iPadOS 14.5 uitgebracht voor ontwikkelaars voor testdoeleinden. Als u geïnteresseerd bent in het zelf beoordelen van de nieuwste stukjes, kunt u de releases downloaden van het ontwikkelaarscentrum. Op dit moment zijn we niet op de hoogte van nieuwe toevoegingen in macOS Big Sur 11.3 beta. We zullen echter wachten tot de ontwikkelaars de nieuwe build kunnen aanpassen.

READ  Hoe Guilty Gear Strive bètafout `` R-code downloaden mislukt '' te repareren

Dat is alles voor nu, jongens. Wilt u de nieuwste macOS Big Sur 11.3 Beta 8 installeren? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Written By
More from Eda Greene

Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc – 6-12 september 2020

Nieuwe releases belichten enkele van de beste nieuwe videogames die elke week...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *