Apple’s iMessage om eindelijk een grote update te krijgen op WWDC?

Apple zal iMessage volgende week centraal stellen in zijn promotiemateriaal voor WWDC, in een hint dat de populaire berichtenservice van het bedrijf belangrijke upgrades zou kunnen krijgen.


iMessage lijkt een centraal thema te zijn in de WWDC-marketing van dit jaar. Bijvoorbeeld de tijdelijke aanduiding voor een WWDC-livestream op YouTube, namelijk: Al live, beschikt over iMessage-bubbels, Tapback en lasereffect op volledig scherm in iMessage. Zo ook Twitter hashflag om WWDC dit jaar te promoten Een Tapback Bubble voor iMessage-duimen.

De iMessage-stickers en verantwoordelijk De WWDC Pins & Apparel van dit jaar Het bevat ook iMessage-bubbels, Tapback-reacties en emoji’s, maar dat is niet per se ongebruikelijk voor Apple’s jaarlijkse conferentiegerelateerde kleding.

betrouwbaar Bloomberg Journalist Mark Gorman Ik noemde het al iOS 15 Het bevat verbeteringen aan iMessage, die het uiterlijk van het promotiemateriaal van Apple lijken te weerspiegelen. In het bijzonder verduidelijkte Gorman dat er nieuwe opties zullen zijn voor automatische antwoorden, statussen en meldingen:

Er zal ook een optie zijn om automatische antwoorden op berichten in te stellen, afhankelijk van hun status. Dit zou een verbetering zijn ten opzichte van de bestaande Auto Reply-functie, die momenteel alleen beschikbaar is tijdens het rijden. Apple heeft een aantal unieke meldingsfuncties toegevoegd, zoals Niet storen en Slaap, maar dit is de eerste keer dat het bedrijf een systeembrede functie heeft geïntroduceerd om meldingen te wijzigen afhankelijk van de status van een gebruiker.

Het bedrijf werkt ook aan upgrades naar iMessage met als einddoel als sociaal netwerk te dienen en beter te kunnen concurreren met WhatsApp van Facebook Inc. Mensen zeiden dat deze veranderingen zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden en later zouden kunnen komen.

De veranderingen zouden in overeenstemming zijn met een bredere strategie om van iMessage een sociaal netwerk te maken dat beter kan wedijveren met WhatsApp.

WWDC 2021 Twitter Hashflag


vorig jaar, Mac-geruchten ik heb aanwijzingen gevonden Dat Apple intern de mogelijkheid aan het testen was om verzonden berichten op te halen, tickers in groepschats te typen, de mogelijkheid om het laatste bericht van een gesprek als ongelezen te markeren nadat het is geopend, en het uitbreiden van het ‘me/me’-commando om statusupdates te delen, een functie die al dagen beschikbaar is op Macs.iChat. Apple heeft ook Gepatenteerd Een aantal iMessage-functies zijn nog niet vrijgegeven, zoals de mogelijkheid om verzonden berichten te bewerken.

Het is nog niet duidelijk hoeveel iMessage op de WWDC van dit jaar zal worden geüpgraded, maar gezien de overvloed aan bewijzen dat iMessage een belangrijke rol speelt tijdens de WWDC van dit jaar en een groot aantal geruchten over nieuwe berichtfuncties, lijkt het erop dat een soort update erg belangrijk is. waarschijnlijk.

WWDC-conferentie 2021 Begint aanstaande maandag 7 juni met een keynote-adres om 10.00 uur PST. Apple zal naar verwachting belangrijke nieuwe software-updates onthullen, waaronder ‌iOS 15‌, iPadOS 15 en macOS 12watchOS 8 en tvOS 15. Afrekenen WWDC 2021-rapport voor meer informatie.

READ  Apple's Night Shift past niet bij de complexiteit van slapen
Written By
More from Lesley Curry

Hier is alles wat je moet weten over de stroom van de winterupdate van morgen voor Street Fighter 5: Champion Edition

De Street Fighter 5: Champion Edition Winter Update Stream-update Het zal gebeuren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *