Vampire Survival, de game Vampire Survival, komt naar pc met een bètaversie gepland voor dit jaar.

Stunlock Studios heeft onthuld dat hun aankomende game, V Rising, later dit jaar in bètavorm naar pc zal komen. Het team nam ook een nieuwe vraag en antwoord op, die enig licht wierp op het overlevingsspel met Vampire-thema.

In het overlevingsspel van Vampire zullen spelers strijden om de volgende Dracula, volgens marketingdirecteur Johan Elvis. Dit wijkt enigszins af van de eerdere titels van Stunlock, hoewel Johan in de Q&A op hun website verklaarde dat dit voortkwam uit een verlangen om iets anders te doen en “iets nieuws te proberen”.

V. hoogte Spelers worden gezien in een enorme open wereld, compleet met meerdere biomen zoals bossen, landerijen, grotten en meer. Volgens Ilves kunnen spelers een eerlijke zaak doen in een wereld V. hoogteSluit je aan bij een factie om de kennis en het verhaal van de wereld achter de vampierfantasie te ontdekken.

V. hoogte Het biedt een enorme open wereld, met ruimte voor minimaal 50 kastelen per server, waar je vrij kunt bewegen tussen regio’s. De hoogtepunten van de kaart bestaan ​​uit weelderige bossen en open landbouwgrond met dorpen en grotten/kerkers. We werken ook met enkele visuele verhalen en je kunt hints op de kaart ontdekken uit het verleden toen vampiers de wereld overnamen. Er zullen bazen zijn, evenals willekeurige ontmoetingen van mensen op patrouille en jagers van kwaadaardige vampiers. Het is een wereld van conflicten waar vampiers, mensen en verschillende wezens in een delicaat evenwicht naast elkaar bestaan. We hebben een factiesysteem, dus er zullen ook confrontaties zijn tussen verschillende NPC’s, bandieten die boeren aanvallen, wolven die dieven aanvallen, enz. Het mysterie ligt in wat er in de buurt is, de wereld verkennen en alles tegenkomen, van bandieten, ondoden, heksen en weerwolven, evenals het zoeken naar middelen en items om je kasteel te upgraden. “

https://www.youtube.com/watch?v=LDERG1yyTdI

Spelers kunnen ook deelnemen aan samengestelde gevechten, hoewel je voor je rijdier moet zorgen om ervoor te zorgen dat andere vampiers (en meer) je paard niet afslachten. En terwijl de vraag en antwoord een beetje licht werpen op het overlevingsspel van vampieren, vermeldt Ilves dat een van de interessantere mechanismen te danken is aan zijn overleving als het gaat om het verbergen voor de zon.

“Naar mijn mening is verbergen voor de zon een van de coolste elementen van overleven in V Rising. Visueel hebben we de nacht erg interessant gemaakt, dus als speler voel je je ‘s nachts thuis, als vampiers, terwijl de dag een beetje somberder. De nacht is langer dan de dag.” Om je voldoende jachttijd te geven. Overdag kun je de wereld nog steeds verkennen door in de schaduw rond te lopen, omdat je bij langdurige blootstelling aan de zon tot as verbrandt.”

Je kunt de volledige vraag en antwoord bekijken op de website van Stunlock, omdat het wat dieper ingaat op de overtuigingen en PvP-gevechten die je erin zult vinden. V. hoogte. Gebaseerd op Skvode, Zweden (dezelfde stad Walheim Ontwikkelaar Iron Gate), de studio werkt eraan V. hoogte met plannen om Uitgebracht in bèta Later dit jaar, hoewel er geen officiële datum is vastgesteld.

READ  Auto HDR instellen voor Windows 10 pc-games
Written By
More from Max Mcgee
Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten
Momenteel kun je Star Wars: Battlefront 2 gratis krijgen in de Epic...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *