GAMASUTRA – PERSBERICHT – TALISMAN: LANCERING VAN DIGITALE EDITIE OP XBOX


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource Games Press.]

3 juni 2021, Lyme Cheshire, Engeland.

Vandaag, Nomadenspellen gepubliceerd Talisman: digitale editie Voor Xbox One en Xbox Series X | S-toetsenborden Gelanceerd als onderdeel van Skulls Festival door Games WorkshopEn de Nomadenspellen Opgewonden om hun vlaggenschiptitel voor het eerst naar Xbox te brengen.

Oorspronkelijk geplaatst door Games Workshop Als bordspel in 1983, mascotte Het is een fantasie-avonturenbordspel waarin spelers strijden om als eerste in het midden van het bord te komen. Tijdens het spelen vergroten spelers hun vaardigheden, krijgen ze bondgenoten en gaan ze spannende avonturen aan. Gebaseerd op de 4e versie van het fysieke spel, Talisman: digitale editie Op Xbox kunnen spelers lokaal of online via Xbox Live tegen maximaal 5 vrienden vechten.

Tijdens het schedelfeest, Talisman: digitale editie Spelers op alle platforms kunnen tijdelijke evenementen verwachten waar ze nieuwe in-game avatars en titels kunnen ontgrendelen, exclusief voor het Skulls Festival. Ze kunnen het dan aan hun vrienden laten zien om hun trouw aan de Skull Throne te bewijzen.

Xbox-versie van Talisman: digitale editie Het zal beschikbaar zijn op zowel Xbox One als Xbox Series X | S, en het wordt gelanceerd met een reeks uitbreidingen en personages die spelers kunnen kopen. De basisgame kost £ 9,99 / € 11,99 / $ 11,99, terwijl uitbreidingen en extra personages tegen verschillende prijzen worden aangeboden.

We hebben nog niet eerder een titel op Xbox uitgebracht, dus we zijn erg benieuwd wat een hele nieuwe groep gamers ervan vindt Talisman: digitale editie.zei Thomas Young, Digital Marketing Specialist bij Nomad Games. “Hopelijk kunnen we in de toekomst meer van onze digitale bordspellen naar het platform blijven brengen, als Talisman het goed doet!”

Voor aanvullende informatie:

READ  24 deals op Xbox Black Friday 2021 om nu te kopen bij Walmart en Amazon

Als je meer informatie nodig hebt over Talisman: Digital Edition, codereview of persinhoud, neem dan contact op met Thomas Young op: [email protected]

Over Nomadenspellen

Nomad Games is een onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever van videogames, gevestigd in Lymm, Cheshire. Het werd in 2011 opgericht door een klein team van ervaren digitale ontwikkelaars met meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf is voortgekomen uit de passie van het team voor digitale games op pc en mobiele apparaten, en breidt zijn activiteiten uit om publicatiediensten te leveren aan toegewijde ontwikkelaars en licentiehouders van bordspellen. Het bedrijf is vooral bekend om zijn digitale versie van het klassieke Games Workshop-bordspel Talisman, waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht op pc, Mac, Android en iOS.

Over Games Workshop®

Games Workshop® Group PLC (LSE: GAW.L), gevestigd in Nottingham, VK, produceert ’s werelds beste fantasieminiaturen. Games Workshop ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert zijn collectie Warhammer®: Age of Sigmar® en Warhammer® 40.000 games, miniatuursoldaten, romans en modellensets via meer dan 529 van zijn winkels (Games Workshop® of Warhammer®), de www.games-workshop.com Webwinkel en onafhankelijke retailkanalen in meer dan 50 landen over de hele wereld. Meer informatie over Games Workshop en de andere gerelateerde merken en productreeksen (inclusief onze publicatiesectie “Black Library” en onze mini-studio “Forge World”) is te vinden op www.games-workshop.com.

Meer informatie over Nomad Games op:

Web: https://www.nomadgames.co.uk/

Zenuwtrekking: https://www.twitch.tv/nomad_games

Youtube: https://www.youtube.com/c/NomadGamesOfficial

Twitter: https://twitter.com/Nomadgames

Instagram: https://www.instagram.com/nomad_games/

Facebook sociaal netwerk: https://www.facebook.com/NomadGamesLTD/

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass verliest een van zijn grootste games tot nu toe
Xbox Game Pass staat op het punt een van de grootste games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *