Apps van de week: League of Legends en Express Train-app | direct

Een van de beste pc-games die ooit op smartphones is verschenen, we kijken naar een app die te maken heeft met turbulentie in treinen. Dit zijn de apps van de week.

League of Legends: Wild Rift

League of Legends Het is tot op de dag van vandaag een van de meest populaire computerspellen. Spelers strijden tegen elkaar in kleine teams, met als doel elkaars bases zo snel mogelijk te vernietigen en de overwinning te claimen.

Mobiele versie genoemd Wilde kloof Het is al een tijdje in ontwikkeling en vanaf deze week kan iedereen het spelen. De game is nog niet helemaal af: ontwikkelaar Riot Games omschrijft het als een “grondige test”. Elke geïnteresseerde is echter welkom om aan deze test deel te nemen.

Wilde kloof Net als zijn oudere broer, met vijf tot vijf teams. De game is echter geoptimaliseerd voor smartphones met een analoge joystick en zijn vijf aanvalsknoppen.

De game is gratis te downloaden, maar extra personages kunnen met echt geld worden gekocht. Riot Games belooft dat elk personage kan worden ontgrendeld zonder geld te betalen.

Download League of Legends: Wild Rift voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)

Op de horizon

Schermopnames maken kan handig zijn, bijvoorbeeld als je snel aan een collega wilt uitleggen hoe de app werkt. Met de onlangs vernieuwde Android-app Loom kun je dit soort video’s maken terwijl je selfie-camerabeeld ook in de hoek te zien is. De app is ook beschikbaar op iOS.

Volgens de ontwikkelaar is dit een gemakkelijke manier om uitgebreide en gepersonaliseerde verklarende video’s te maken. De opname begint na het indrukken van drie knoppen, waarna de video wordt gedownload. U ontvangt dan een link die u met anderen kunt delen.

READ  e-book vol advies en inzichten van 22 marketingexperts

De app is gratis te gebruiken, maar bedrijven kunnen zich aanmelden voor geavanceerde functies. Het kost minimaal tien euro per maand en per gebruiker.

Download Loom voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)

Rijd op treinen

De nieuwe navigatie-app Driving the Trains doet vooral één ding: hij laat zien of de treinen rijden of niet. Het geeft een eenvoudig overzicht van vertragingen in uw route en storingen voor de Nederlandse Spoorwegen.

Actuele apps van NS en 9292OV geven ook vaak al deze informatie, maar Rijden de Trein opent meteen voor een pagina waar de relevante vertragingen worden genoemd. Hierdoor kunt u deze specifieke informatie iets sneller terugvinden.

Dit zou het een handige app moeten maken voor reizigers die elke dag dezelfde route gebruiken. Ze kennen hun treintijden immers al en hoeven alleen maar de vertragingsinformatie te raadplegen.

Download Drive the Trains voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)


More from Madison Garrett
Ziggo verhoogt de snelheden van bijna alle internetabonnementen
Speed ​​Boost is van toepassing op meer dan 3,3 miljoen klanten. Ziggo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *