Tussen ons in is de kaart van de ballon die Pokeman heeft genoemd

Tussen ons‘s Nieuwe ballonkaart Pokimane werd bekritiseerd in een De laatste stroom​ Fans van de game hebben hier al een tijdje naar uitgekeken. Tussen ons Het heeft vorig jaar het internet overgenomen en het is nog niet helemaal vertraagd. De Dat besloot de Twitch-ster Weeg de voor- en nadelen van de nieuwste kaart af met zijn kijkers. Iedereen is het erover eens dat het een goede zaak is om dit grote gebied op de kaart te hebben. Maar expansie is niet zonder hindernissen. Geboortepunten komen nu vaker voor. Dit maakt het moeilijk om grillig gedrag bij andere spelers te identificeren. Zoek uit wie de mijt is Een essentieel soort hele ervaring

“Dus, wat ik van de nieuwe kaart vind … ik denk dat de kaart een beetje te groot is, het is te veel. Ik vind veel delen ervan leuk, maar samen zijn er veel. Er zijn ook zo veel plaatsen je kunt spawnen. Ze zorgen ervoor dat het gebeurt. Moeilijk omdat het klinkt, hoe moet ik ooit iemand bedriegen, “legde ze uit. “Zelfs als iemand hier een taak zou moeten doen, zou een missie elders erg moeilijk te verifiëren zijn, tenzij je de hele tijd bij hen bent geweest. Het maakt het moeilijk om echt krachtige informatie te krijgen.”

Dit is waarschijnlijk nog steeds leuker dan de tijd dat de Twitch-ster besloot Beoordeel de biografie van een vriend van een fan Op de stroom. Zijn lijst met prestaties liet voor de zekerheid enige ruimte voor verbetering.

“Iram, zijn prestaties zijn kostbaar”, zei ze tegen haar kijkers. “Nummer één in computerwetenschappen in de klas van 2018 alumni van Princeton University. Zeer indrukwekkend … en dan heeft hij zijn gamingreferenties. Favoriete multiplayer-games nu, War Zone – 23 wint. Fall Guys – Zero wint. Ik denk dat het zo zou moeten zijn. “Een pass van mij.”

Heb je dat moment vastgelegd tijdens de uitzending? Laat het ons weten in de comments!

READ  Het nieuwe gerucht over Pokemon 2021 bevat goed en slecht nieuws voor Nintendo Switch-spelers
Written By
More from Aubrey Mason

Het nieuwe gerucht over Pokemon 2021 bevat goed en slecht nieuws voor Nintendo Switch-spelers

nieuw Pokemon Geruchten zijn online opgedoken en tijdens het proces hebben ze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *