Arch Manning schittert in de voorjaarsvoetbalwedstrijd van Texas met een TD-pas van 75 meter

Arch Manning schittert in de voorjaarsvoetbalwedstrijd van Texas met een TD-pas van 75 meter

AUSTIN, Texas – Texas redshirt eerstejaars quarterback Arch Manning was de ster van de jaarlijkse oranje en witte lentewedstrijd van de Longhorns, die zaterdag voor 355 yards en drie touchdowns gooide.

Manning's prestatie omvatte een touchdownpass van 75 meter naar DeAndre Moore tijdens Manning's eerste actie uit scrimmage en een sterk vertoon van nauwkeurigheid, toen hij zijn eerste 10 passes voltooide. Manning voltooide 19 van de 26 passes, waarbij ten minste vier van zijn onvolledigheden de handen van de beoogde ontvanger raakten.

Hij kreeg het meeste actie met de aanval van het eerste elftal, aangezien quarterback Quinn Ewers slechts twee series speelde, volgens het plan van coach Steve Sarkisian. Sarkisian zei na de wedstrijd dat hij wil dat Manning en eerstejaars Trey Owens zoveel mogelijk werk krijgen, omdat hij weet wat hij heeft in Ewers, van wie Sarkisian bevestigde dat hij de starter was vóór de start van de voorjaarstraining.

“Ik weet waar Quinn over gaat”, zei Sarkisian zaterdag. “Quinn heeft een geweldige lente gehad.”

Pulsbulletin

Gratis dagelijkse sportupdates rechtstreeks in uw inbox. abonnement

Gratis dagelijkse sportupdates rechtstreeks in uw inbox. abonnement

Hij kooptKoop de Pulse-nieuwsbrief

Ewers zorgde niet voor een scoringsdrift in zijn twee series, waarvan er één eindigde in een omzet toen Ethan Burke een pass pakte op de scrimmagelijn, en verdedigende tackle Alfred Collins beantwoordde deze voor een touchdown. Ewers, die de Longhorns naar het Big 12 Championship en de College Football Playoff van 2023 leidde, gaat zijn derde jaar in als starter van de Longhorns.

READ  De zaak van Julius Randle voor het spel Hawks Knicks

Zaterdag was de meest uitgebreide speeltijd die Manning – neef van Peyton en Eli Manning en zoon van Cooper – in een openbare setting heeft gezien sinds hij tekende bij de Longhorns. Hij speelde vorig seizoen in slechts twee wedstrijden, sloeg 2-uit-5 en zorgde voor een 57-7 overwinning op Texas Tech in november, waarna hij tussenbeide kwam voor het laatste balbezit om de overwinning van de Longhorns Big 12 Championship op Oklahoma af te ronden. staat. Zelfs in de voorjaarswedstrijd van de Longhorns vorig seizoen had Manning minder snaps als de derde quarterback en eindigde 5-uit-13 voor 30 yards.

“Ik wilde dat Arch kon voetballen”, zei Sarkisian. “Hij heeft al een jaar niet echt gespeeld.”

Manning gaat 2024 in als de nummer 2 quarterback achter Ewers nadat de Texaanse back-up Malik Murphy uit 2023 in december overging naar Duke.

Owens gooide drie touchdownpassen voor Oranje.

(Foto: Sarah Diggins/USA Today)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *