Artiest toont reis in Superman-stijl in Unreal 5 Matrix-demo

Laatste versie van Unreal Engine uitgebracht op 5 aprilGame-ontwikkelaars zijn al bezig om erachter te komen hoe ze hun stoutste dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Betreed Volod, de tech-kunstenaar van videogames die de game heeft gemaakt Superman– Demo vluchtpatroon van activa van A de matrix– Onlangs uitgebracht Epic Games Asset Pack.

De “stadsvoorbeeldDit is een gratis downloadbaar activapakket dat is uitgebracht om ontwikkelaars te helpen begrijpen hoe Epic Games is gemaakt Matrix ontwaakt Technische aanbieding Het was vorig jaar te zien tijdens The Game Awards. Tot de activa behoren onder meer demogebouwen, voertuigen en menigten. Nee Matrix Het demo- en activapakket maakt gebruik van de nieuwe AI-, verlichtings- en weergavesystemen van Unreal Engine 5. Als je een gaming-pc hebt die niet ontploft wanneer je er een game-engine op probeert te installeren, kun je interessante dingen gaan bouwen vanuit New San Francisco. Zoals de Superman-show hieronder:

Hoewel het voorbeeld van Volood een gezichtsloos personagemodel gebruikt dat geen bijzondere gelijkenis vertoont met de held van top tot teen, verkoopt het sterke gevoel van snelheid en stadsschaal me echt de fantasie om als een superheld rond te dwalen. De rollen van de personages zijn strak en proberen niet uit elkaar te vallen terwijl je door de tunnel probeert te navigeren, lijkt veel leuker om mee te spelen dan de eenvoudige vliegfysica.

Volod zei: Kotaku Dat hij een achtergrond heeft in het ontwerpen van visuele effecten voor films, en dat Epic’s privé-ontwikkelaarslicentie hem in staat stelde de engine een jaar uit te proberen voordat hij deze aan het publiek vrijgaf.

“Als ik een interessante gameplay-loop kan vinden die betrekking heeft op de vliegmechanica, zal ik overwegen om het samen te stellen [a minimum viable product or] demo en geef het vrij aan het publiek.” Volod zei: Kotaku. “Maar het is duidelijk [without the] Link naar Superman IP. ”

Bij Twitter antwoord, verklaarde de artiest dat hun demo “jailbreaks” ondervond omdat dingen niet snel genoeg werden geladen toen Supes door de stad vloog. Ondanks de technische mankementen in de nieuwe motor, is het indrukwekkend dat één persoon een realistische look heeft weten te creëren. SupermanDemo vliegmodel binnen twee dagen na lancering van Unreal Engine 5. En dat is nog maar de verbeelding van één artiest. Ik ben optimistisch dat de engine interessante filmische projecten zal openen voor een grotere groep makers dan ooit tevoren.

Lees verder: de matrix Unreal Demo is een verrassend eenvoudig en leuk openwereldspel

Terwijl projecten afhankelijk zijn van De Matrix ontwaakt zijn slechts demo’s van de gameplay op dit moment, verschillende opmerkelijke games worden momenteel ontwikkeld in Unreal Engine 5. Vorige maand nog, CD Projekt Red Aangekondigd dat de volgende dag de hekser Speelgoed In de nieuwste engine van Epic. en de volgende graf ruiter Speelgoed Het werd aangekondigd in de Unreal Status Show. Dus zelfs als Superman in de nabije toekomst niet officieel in Unreal belandt, hebben we nog steeds genoeg semi-realistische games om naar uit te kijken terwijl ontwikkelaars de kracht van de nieuwe engine gaan gebruiken.

READ  Babylon's Fall bevat de uitrusting en emotes van Final Fantasy XIV
Written By
More from Aubrey Mason
MercurySteam, ontwikkelaar van Metroid Dread, heeft zijn volgende game aangekondigd, met de codenaam ‘Project Iron’.
Foto: Nintendo Als je je afvraagt ​​wat een MercurySteam-ontwikkelaar al is Metroid-dread...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *