Ash Crimson en nieuwkomers onthuld voor King of Fighters 15, uitgebracht op 17 februari 2022 met een selectie van 39 karakters

In de preview van gamescom 2021 is een nieuwe trailer gedropt voor King of Fighters 15. Tijdens de promo werd op 17 februari 2022 de release van King of Fighters 15 onthuld.

Hij verklaarde ook dat “39 strijders [will] Pak de ring. Dit lijkt te betekenen dat King of Fighters 15 een basisrooster van 39 karakters zal hebben.

De trailer liet ook kort zien dat Ash Crimson, de hoofdpersoon van het Ash Tales-verhaal, terugkeert naar The King of Fighters 15. Door de gebeurtenissen in The King of Fighters 13 is Ash in wezen geëlimineerd.

De nederlaag van Verse, de laatste baas van King of Fighters 14, leidde echter tot de terugkeer van veel personages zoals Ash Crimson, Yashiro, Shermie, Chris en vele anderen.

We kregen ook een voorproefje van twee niet nader genoemde nieuwkomers in de nieuwste trailer. Een nieuwkomer is een vrouw met blauw en wit haar, een geel jasje, een zwarte muts en meerdere gaten in haar oor. De andere nieuwkomer is een donkergetinte vrouw met blond en paars gevlochten haar en draagt ​​een bril.

Er is niet veel bekend over de nieuwkomers, maar ze worden expliciet genoemd als twee van de hoofdpersonen die betrokken zijn bij de hardloopevenementen van King of Fighters 15.

Deze nieuwe video gaf ons ook een eerste blik op de gebruikersinterface en het personageselectiescherm voor King of Fighters 15. Bekijk het hieronder allemaal:

King of Fighters 15 onthult foto #1

King of Fighters 15 onthult foto #2

King of Fighters 15 onthult foto #3

King of Fighters 15 onthult foto #4

King of Fighters 15 onthult foto nummer 5

King of Fighters 15 onthult foto #6

King of Fighters 15 onthult foto nummer 7

King of Fighters 15 onthult foto nummer 8

King of Fighters 15 onthult foto nummer 9

King of Fighters 15 onthult foto nummer 10

King of Fighters 15 onthult foto nummer 11

King of Fighters 15 onthult foto nummer 12

Klik op afbeeldingen voor grotere versies

READ  Pokemon Go Dev zal zorgen over Mega Evolutions
Written By
More from Lesley Curry

Terry Bogard heeft The King of Fighters 15 aangekondigd als het laatste lid van Team Fatal Fury

SNK zet haar nieuwe traditie voort door elke week 15 nieuwe King...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *