Infinite Xbox Elite Gamepad is onthuld

De Xbox Elite Series 2 Wireless Controller – Halo Infinite Limited Edition werd woensdag aangekondigd op Gamescom 2021 en het is best gaaf.

De console heeft een enorm, scherp gewicht waardoor hij zich onderscheidt van al het andere dat ik heb gezien, inclusief mijn Series 1 Elite draadloze controller.

Het glanzend groene frontpaneel in combinatie met de zwarte knoppen en de prachtige gouden D-pad maken dit een geweldige look. Het ziet er zwaar maar elegant uit, en je kunt zien dat het een bestand is Hallo De gamepad is perfect omdat hij eruitziet als het pantser van Master Chief.

U kunt de spanning van de joystick aanpassen met een speciale spanningsregelaar die u als een hondenpenning om uw nek kunt dragen.

Het wordt zelfs geleverd met een exclusieve in-game wapencharme voor Halo: oneindig Je ontvangt wanneer deze game op 8 december arriveert.

Via Xbox-draad:

Klaar voor elke missie met een aangepast ontwerp geïnspireerd op het harnas van de beroemde Master Chief. Deze controller heeft een mat, door de strijd gedragen, metallic groen met een gouden iridium D-pad en wordt geleverd met een arsenaal aan verwisselbare componenten en een op maat gemaakte draagtas versierd met de iconische Insignes van de Veiligheidsraad. Deze Spartaanse precisie maakt gebruik van een aangepaste duimstokspanningsregelaar die je als een dog tag kunt dragen, zodat je altijd klaar bent om je gevechtservaring te verbeteren.Als je je controller niet gebruikt, laat hem dan draaien de laser-geëtste oplaadbasis of met de speciale oplaadkabel. En wanneer Halo Infinite wordt uitgebracht, vergeet dan niet om te pronken met dit unieke ontwerp in multiplayer-sessies met de exclusieve Halo Elite-wapencharme die alleen verkrijgbaar is bij aankoop van de Halo Infinite Elite-console .”

Je kunt een gamepad bestellen Hier.


Volg mij Twitter En Facebook sociale netwerksite. Zou je Steun mijn werk op Patreon En abonneer je op mijn nieuwsbrief deelstapelen. Abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal.

READ  RTX midi-trailer vrijgegeven voor Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale

Nieuwe games van vandaag zijn onder meer GOTY-prijswinnaars

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vier nieuwe games...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *