ASSASSINS CREED CHRONICLES TRILOGY PC-versie Volledige game gratis download

Assassins Creed Chronicles Trilogy is een COMPUTER die klaar is voor avontuur en actie.

Dit is een heerlijke side-scrolling-taak die gemakkelijk kan worden uitgelegd. De persoonlijkheid van de videogame benadert Prince of Persia Classic en ook Mask of Ninja.

Het gaat over de dimensionaliteit van deze scène. Hoewel het 2D is, speelt het het fenomeen ondiep-diep (ren naar binnen, ga uit van de z-as), waardoor het fenomeen van het pak standaard in semi-3D wordt ontwikkeld. Zeer uitgebreide en ook aansprekende verontrustende gevechten en ook gameplay, Chronicles: China functioneert goed, samen met de gameplay die georiënteerd is. Je zult zeker beide stealths ontdekken en je ook concentreren op het gebruik van de omgevingen van de scène in plaats van je naar de oorlog te haasten.
En samen met al het fenomeen dat gebruik maakt van een oppervlakkige diepte, is het mogelijk om enDodge-ogen te ontwijken door in en ook uit obstakels te schalen (hoeken aanpassen), ze recht in bomen of struiken te ontwijken. Evenals As, in een reeks van duisternis Voordat ze niet op de hoogte zijn van de moord op tegenstanders, zijn de gamers onder de indruk van de attributen waarin de progressiegroep zich daadwerkelijk heeft ingebed en het lijkt ook buitengewoon geweldig om een ​​2,5 D semi-game te krijgen die vergelijkbaar goed.

Kenmerken van Assassins Creed Chronicles Trilogy:

DOWNLOAD NU

Written By
More from Max Mcgee

Stadsbouwers met een twist zijn mijn nieuwe favoriete genre

Ik heb de afgelopen jaren teruggeschrokken voor stadsbouwers, misschien vanwege een beetje...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *