Drie geweldige puzzelspellen voor de iPhone en iPad – One More Thing

Met de aanstaande kerstvakantie en wellicht de mogelijkheid om een ​​aantal dagen vrij te nemen, is het een goed moment om na te denken over wat je gaat doen. Alle leuke dingen zijn gesloten, dus je hebt de mogelijkheid om de natuur in te gaan of lekker thuis te blijven. Mocht dat laatste het geval worden bij slecht weer, dan heb je de mogelijkheid om lekker te gamen op je iPhone en iPad.

Het aanbod aan games is tegenwoordig natuurlijk groot. En heb je een actief abonnement op Apple Arcade, dan kun je direct aan de slag met een lading games. Als je op zoek bent naar een spel dat je rustig kunt spelen, terwijl je tegelijkertijd een beetje moet nadenken, dan kom je bij de puzzelspellen. Het aanbod op dat gebied is enorm. Dit zijn wat ons betreft drie absolute toptips.

Monument Valley 2

Net als in het eerste deel doet Monument Valley 2 enigszins denken aan de beroemde schilderijen van Escher. Door het speelveld te kantelen kun je ineens naar plekken lopen die voorheen niet toegankelijk waren. Zo kom je een stukje verder in dit puzzelspel. Een bijkomend voordeel is dat dit een game is die er visueel geweldig uitziet. Elk niveau in het spel is dan ook bijna een schilderij op zich. Echt een musthave wat ons betreft.

Monument Valley 2 (Afbeelding: Apple)

Slijpsteen

Heb je een actief abonnement op Apple Arcade? Dan hoop ik dat je Grindstone al hebt geprobeerd en het anders een kans geeft. Het is een game die in eerste instantie lijkt op een titel als Bejeweled, maar uiteindelijk veel meer diepgang heeft. In de verschillende kerkers die je tegenkomt, is het aan jou om een ​​reeks van dezelfde soort vijanden af ​​te maken. Onderweg verzamel je items waarmee je je personage sterker kunt maken. Bovendien heeft de game een fine art-stijl, waardoor het toegankelijk is om te proberen.

READ  Ontmoet meer NEO TWEWY Shinjuku Reapers
Slijpsteen (Afbeelding: Apple)

De getuige

The Witness is een spel dat al geruime tijd in ontwikkeling is en misschien niet voor iedereen geschikt is. Zeker als je bedenkt dat de vorige game van de maker de interessante platformgame Braid was. In The Witness bevind je je op een prachtige locatie, waar je niet precies weet hoe het werkt. Door verschillende puzzels op te lossen kom je een stukje verder en wordt steeds meer duidelijk. Zeker met een aantal vrije dagen voor de boeg, een spel om uit te proberen.

De getuige (Afbeelding: Apple)

Written By
More from Aubrey Mason

‘Toekomstige Bethesda-games niet per se multiplatform’ • Eurogamer.nl

U hoeft niet uit te betalen. In een interview met Kotaku legde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *