Nieuwe Xbox Game Pass Ultimate-deal is bijna te mooi om waar te zijn

Een nieuwe Xbox Game Pass Ultimate-deal is bijna te mooi om waar te zijn, en het is hier precies op tijd voor Kerstmis. Xbox Game Pass Ultimate is beschikbaar via de pc, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en Android. Voor $ 15 per maand krijg je niet alleen Xbox Game Pass op alle platforms, maar het wordt ook gebundeld met Xbox Live Gold. Dat gezegd hebbende, terwijl een abonnement normaal $ 15 per maand kost, kan het nu voor slechts $ 1 worden gekocht. En wanneer u zich via deze deal abonneert, krijgt u twee maanden extra gratis. Met andere woorden, je kunt momenteel drie maanden Xbox Game Pass Ultimate kopen voor slechts $ 1, waar het je normaal $ 45 zou kosten.

Dat gezegd hebbende, is deze deal helaas niet beschikbaar voor degenen die al geabonneerd zijn op Xbox Game Pass. Het is eerder beperkt tot nieuwe abonnees. Het is ook een tijdelijke promotie, hoewel het onduidelijk is hoe beperkt deze is, of meer specifiek wanneer deze zal eindigen. Daarom is het belangrijk om te onthouden dat tegen de tijd dat u dit leest, de deal mogelijk is verlopen.

Het is onduidelijk hoe dit aanbod winstgevend is voor Xbox – waarschijnlijk niet – maar het doel is waarschijnlijk om spelers door de deur te krijgen en ze ofwel vast te houden zodat ze blijven, of hopen dat ze vergeten te annuleren. Hoe het ook zij, hoewel het een ongelooflijke deal is, is het eigenlijk niet de eerste keer dat Microsoft het aanbiedt. Het is niet gebruikelijk, maar het is in het verleden gebeurd.

READ  Samsung lekt per ongeluk details van de aanstaande 980 Pro NVMe SSD

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, alle laatste geruchten en alle laatste lekken met betrekking tot Xbox Game Pass – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

Zoals altijd, kun je een paar opmerkingen achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt of, als alternatief, me op Twitter melden @RTLnieuws om alles over Xbox te praten.

Written By
More from Lesley Curry

Alle berichten van gebruikers, locatiegegevens en zelfs rijbewijzen zijn mogelijk openbaar gemaakt – RT USA News

De onlangs gesloten Parler-app voor sociale media staat centraal in een andere...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *