Assassin’s Creed Odyssey krijgt 60fps-patch op PS5 en Xbox Series X | S.

Ubisoft heeft aankondigen Er komt een nieuwe update voor Assassin’s Creed Odyssey. Degenen die de game via achterwaartse compatibiliteit spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X | S genieten van de titelupdate 1.6.0, die 60 fps-ondersteuning toevoegt voor de nieuwe consoles.

De Assassin’s Creedy Odyssey-update wordt uitgebracht op dinsdag 24 augustus om 02.00 uur EDT / 23.00 uur PT (23 augustus). Op PlayStation is de patch ongeveer 470 MB groot, terwijl hij op Xbox 370 MB is.

De nieuwste inzending in de franchise, Assassin’s Creed Valhalla, ontving vorig jaar al een 60fps-patch voor zowel PS5 als Xbox Series X | S. Het is niet bekend of Ubisoft terug zal komen en ook een 60fps-patch voor Assassin’s Creed Origins voor 2017 zal toepassen voor de nieuwste generatie consoles.

Wat betreft de toekomst van Assassin’s Creed, de volgende iteratie is een project met de codenaam Assassin’s Creed Infinity. Het lijkt erop dat het zal draaien naar meer games als servicemodel dan eerdere inzendingen in de franchise, omdat het een groot online platform zal zijn dat in de loop van de tijd zal evolueren. Er wordt gezegd dat het na de lancering meerdere instellingen zal hebben met ruimte om uit te breiden. Bovendien zal het op zijn vroegst pas in 2024 worden uitgebracht.

Assassin’s Creed Odyssey is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

READ  Shadow of the Tomb Raider krijgt grote upgrade op PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Vanessa Hale

De nieuwe Call of Duty: Warzone-upgrade is bedoeld voor PS5- en Xbox Series X-spelers met 4K-tv’s

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare hebben een upgrade ontvangen waar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *