Assassins Creed Valhalla heeft naar verluidt een spoilerific endgame bug

Het is bijna een maand geleden sinds de release van Assassin’s Creed Valhalla voor Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One, dus misschien kom je eindelijk op het punt waarop je klaar bent om het epische avontuur van Ubisoft te voltooien.

Helaas lijkt het erop dat er momenteel een behoorlijk ernstige bug is die het eindspel beïnvloedt, waaronder spoilers voor het verhaal en waardoor je de laatste 15 minuten van het spel niet kunt zien.

De suggestie is dat als je medaillons hebt verzameld voor moordaanslagen op de Orde, het rapporteren ervan aan Hytham er soms voor kan zorgen dat het spel uitvalt, het verhaal bederft door dialoog en de slotscène niet activeert.

Hier is wat een verslaggever met ervaring van het probleem bij Fanbyte had erover te zeggen (geen spoilers!):

“Voor degenen die geen spoilers willen en gewoon een snelle tip willen om de glitch te vermijden: meld geen van je moorden op je bestelling aan Hytham totdat je ze allemaal hebt voltooid en ook de Hamtunscire-boog hebt voltooid. zal je helpen een probleem van het spel te omzeilen, denkend dat je de opdrachtenreeks al hebt voltooid en niet alleen voorkomen dat je het afmaakt, maar het actief voor je bederven door vroegtijdig een dialoog op gang te brengen. “

Rapporten over de Ubisoft-forum laten zien dat deze storing schijnbaar een probleem is op verschillende platforms sinds de lancering, maar het lijkt nog niet te zijn opgelost. We gaan ervan uit dat het relatief snel in een patch zal worden opgelost, maar hopelijk kun je voorkomen dat je het eerder tegenkomt met de bovenstaande instructies.

READ  Madden 21, Rugby 20 en Diablo 3 zijn dit weekend gratis te spelen met Xbox Live Gold en Game Pass Ultimate

Heeft u dit probleem gehad met Assassin’s Creed Valhalla? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale

Black Friday GameStop-deals 2020 – Switch, PS4 en Xbox One

GameStop staat in de rij om enkele van de beste spelaanbiedingen voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *