Updates voor PS5-voorraad: Walmart, Best Buy, Amazon, Costco, Kohl’s, GameStop, Target …

Na zijn 12 november release in de Verenigde Staten, de PlayStation 5 (PS5) duurde niet lang uitverkocht vanwege de aantal pre-orders en de verwachtingen gegenereerd door het apparaat van de volgende generatie. De belangrijkste spelwinkels uit de VS zoals Walmart, Costco, GameStop, Kohl’s, Best Buy, Target en Amazon hebben bundels aangevuld (zowel online als in fysieke winkels) tijdens de afgelopen maand op verwachte data zoals Black Friday 2020 en op onaangekondigde momenten.

Nieuwe PlayStation-vraag “ongekend”, zegt Sony

Sony zegt de vraag naar zijn nieuwe console is “ongekend”, maar heeft klanten verzekerd dat het eraan werkt om nieuwe voorraad bij retailers te krijgen.

Er zijn twee soorten PS5: een model van $ 499 met een schijflezer en een versie van $ 399 die alleen digitaal is. Gezien de lagere prijs, is de PS5 die alleen digitaal is, niet verrassend, de snelste van de twee die niet op voorraad is.

De pogingen van gamers om de PS5 in handen te krijgen, hebben dat ook niet geholpen door opportunistische scalpers die in grote hoeveelheden inkopen en de console vervolgens doorverkopen op sites zoals eBay voor exorbitant hoge prijzen.

Andere PS5-gerelateerde informatie

Als je op zoek bent naar een PS5, kijk dan hieronder voor de laatste informatie over PS5-aandelen bij Walmart, Costco, GameStop, Kohl’s, Best Buy, Target, Amazon en Sony.

READ  Controle PS5 Upgrade Controverse wordt erger omdat eigenaren per ongeluk gratis toegang krijgen tot Ultimate Edition

PS5-voorraadupdates, vanaf zaterdagavond ET:

Walmart: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

Costco: (alleen lidmaatschap): PS5-gamebundel uitverkocht (de bundel lijkt de enige optie te zijn voor het kopen van de console bij Costco)

GameStop: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

Kohl’s: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

Beste koop: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

Doelwit: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

Amazon: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

PlayStation Direct: PS5 en PS5 digitale editie beide uitverkocht

PS5-voorraad: handige Twitter-accounts om te volgen

Je vindt live updates over de beschikbaarheid van de PS5 bij winkels in de VS op Twitter-accounts zoals @ PS5Drop en @ PS5StockAlerts. De officiële @Speel station handle heeft ook informatie verstrekt over de komst van nieuwe voorraad.

More from Madison Garrett

Astros vs. Padres – Game Recap – 21 augustus 2020

SAN DIEGO – Er waren geen flitsende grand slams voor de San...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *