Astros vs. Padres – Game Recap – 21 augustus 2020

SAN DIEGO – Er waren geen flitsende grand slams voor de San Diego Padres, alleen een gruizige, grind-em-out poging van de bullpen na Garrett Richards duurde slechts twee innings.

Javy oorlog nam het over nadat Richards was vertrokken en Manny machado sloeg een paar RBI-singles voor de Padres, die vrijdagavond Houston met 4-3 versloegen om de Astros ‘acht-game win streak te breken.

Er was zeker sprake van stress toen rookie-manager Jayce Tingler zich vroegtijdig moest wenden tot zijn uitgeputte bullpen, die in recente wedstrijden wankel was.

“Ik heb het gevoel dat ik ouder word in hondenjaren, maar het is leuk. Het is geweldig,” zei Tingler.

Het resultaat was de eerste overwinning voor Guerra en Emilio Pagan‘s eerste save met de Padres. Guerra gooide drie strikeouts in 2 1/3 hitloze innings, en Pagan werkte rond een vrije loop in de negende.

“Man, je hebt geen idee. Het voelt best goed”, zei Pagan, die zijn eerste vier save-kansen had verpest met San Diego. “Het is tot nu toe niet gegaan zoals ik wilde, maar ik ben dichter bij elk uitstapje om de werper te zijn waarvan ik weet dat ik die kan zijn. Gelukkig voor mij heeft de line-up het zo goed als allemaal geslingerd. seizoen, wat ons bullpen-jongens de tijd en kans geeft om in de goede richting te gaan en hopelijk kunnen we hiermee doorgaan. “

De Padres wonnen hun vijfde opeenvolgende reeks, maar slaagden er niet in om hun MLB-record van het slaan van een grand slam in vier opeenvolgende wedstrijden te vergroten, wat ze bereikten door de Texas Rangers te verslaan in een vier-game, thuis-en-thuisreeks. Eric Hosmer, die donderdagavond de historische vierde slam had, sloeg met de honken vol met twee uit in de zesde tegen de Astros en sloeg een grounder.

READ  Live Olympische Spelen Tokyo: schema, medailles en resultaten terwijl games wachten op de beslissing van Simon Bilesles

Machado had de derde slag in de streak, een schot op het einde van de wedstrijd in de 10e inning voor een 6-3 overwinning woensdagavond.

Machado sloeg een honkslag voor Hosmer in de eerste inning en sloeg een honkslag Trent Grisham in de twee-run vijfde, beide uitgeschakeld Lance McCullers Jr. (2-2). Hosmer en Grisham waren beiden aan boord in het dubbelspel.

Machado scoorde vanaf het begin op rookie Jake Cronenworth‘s dubbel in de vijfde voor een 4-1 voorsprong. Cronenworth scoorde Jurickson Profar‘s opofferingsslag in de vierde.

“We hebben een groep mannen die zich gedragen alsof ze tienerjongens en beste vrienden zijn in een buurt en gewoon honkbal spelen,” zei Tingler. ‘Vandaag hebben we het gewoon in de modder getrokken. In zekere zin past dat bij het DNA van wie we zijn.’

De Astros dichtden het gat tegen de bullpen van San Diego. Taylor Jones en Myles Straw hit opeenvolgende dubbels uit Craig Stammen in de zesde, en Kyle Tucker sloeg een RBI single met twee uit in de zevende Cal Quantrill.

Richards duurde slechts twee innings na het gooien van 64 worpen, maar hij wist in elke inning relatief ongeschonden uit een blokkade met volle honken te komen.

Richards stond hits toe aan de eerste drie slagmensen die hij tegenover zich kreeg, waaronder een RBI-single van Carlos Correa. Hij kreeg twee nullen en gooide toen vier wijd op Tucker, zodat de honken vol kwamen, voordat hij drie slag gooide op Taylor Jones om de eerste af te sluiten.

READ  Herinner je je EA's Rocket Arena nog? Het is gratis bij Amazon Prime Gaming • Eurogamer.net

Richards zorgde voor volle honken in de tweede met een honkslag en twee vrije lopen met één uit voordat hij drie slag gooide op Correa en Josh Reddick.

McCullers kreeg vier runs en zeven hits tegen in vijf innings.

DE KAMER VAN DE TRAINER

Padres: Geplaatst LHP Drew Pomeranz op de lijst met 10 dagen gewonden met een verrekte linkerschouder, met terugwerkende kracht tot woensdag. Om zijn plek in te nemen, RHP Luis Perdomo werd teruggeroepen van de alternatieve trainingslocatie. De blessure van Pomeranz is de laatste voor een bullpen die was geprojecteerd als de grootste kracht van het team. Onder verschillende gewonde relievers is dichterbij Kirby Yates, uit met een ontstoken rechterelleboog. Yates had vorig jaar een MLB-high 41 reddingen.

VOLGENDE

Astros: RHP Brandon Bielak (3-0, 1.69 ERA) staat gepland voor zaterdagavond.

Padres: RHP Zach Davies (3-2, 3.25 ERA) gaat voor de Padres.

Meer AP MLB: https://apnews.com/MLB en https://twitter.com/AP-Sports

More from Madison Garrett

Coronamelder is in 2020 de tweede meest gedownloade iOS-app van Nederland

Apple heeft de twintig meest gedownloade iPhone-apps in Nederland van het hele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *