6 februari Palworld Update Patch Notes: Meer Sava-gegevensreparaties, verdwijnende wapenmods

6 februari Palworld Update Patch Notes: Meer Sava-gegevensreparaties, verdwijnende wapenmods
Brad Norton

Er is weer een nieuwe reeks verbeteringen gearriveerd, aangezien de Palworld-update van 6 februari een hele reeks bugfixes, opnieuw belangrijke verbeteringen aan sava-gegevens en nog veel meer met zich meebrengt. Lees verder voor de volledige patchopmerkingen.

Nu de hype rondom Palworld de afgelopen weken een koortsachtig hoogtepunt heeft bereikt, heeft de game op alle fronten vrijwel ongekend succes gekend. Met miljoenen spelers in slechts een paar dagen was dit de grootste rage om 2024 te beginnen.

Artikel gaat verder na advertentie

Niet alle zaken waren echter positief. Vanwege de Early Access-status zitten er meteen veel bugs in de game. Omdat miljoenen mensen actief als bugtesters werken, ontstaan ​​er vroeg of laat grote problemen.

Van corrupte opslaggegevens tot belachelijke onzichtbare wapenproblemen, en natuurlijk veel valsspelers die zich duidelijk een weg naar de top banen, er was veel dat de ervaring verzandde.

Na de nieuwste patch van het spel hebben Palworld-ontwikkelaars bij Pocketpair zojuist de update van 6 februari uitgebracht om een ​​aantal van de belangrijkste gesprekspunten aan te pakken. Hieronder vindt u de volledige patchopmerkingen.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Artikel gaat verder na advertentie

Zakpaar

De Palworld-update van 6 februari richt zich opnieuw op valsspelers.

Palworld 6 februari update patchopmerkingen

De volledige patchopmerkingen voor Palworld 6 februari zijn als volgt, met dank aan Zakpaar.

Grote reparaties

  • Er is een probleem opgelost waarbij de game altijd crashte en de opgeslagen gegevens beschadigd raakten als het totale aantal teamgenoten dat door de gilde werd gevangen ongeveer 7.000 bereikte.
  • In de vorige patch bleven opgeslagen gegevens die zich al in deze staat bevonden (voor servers, globale servergegevens) in een gebroken staat waardoor het onmogelijk was om te laden, maar na het toepassen van deze patch zal dit worden opgelost en correct worden geladen.
  • Er is een probleem opgelost waarbij sommige wapens die door andere spelers waren uitgerust, verdwenen als de speler een granaat gebruikte in de multiplayer.
  • Er is een probleem opgelost waarbij, hoewel de weergegeven veroveringskans toenam wanneer de veroveringskracht werd vergroot met Lifmunk-standbeelden, de veroveringskans helemaal niet toenam vanwege een interne verwerkingsfout.
READ  Assassin's Creed Creator onthult waarom het niet langer een incognitoserie is

Gerelateerd aan Al Qaeda

  • Er is een probleem opgelost waarbij een vriend die handmatig aan een fokkerij was toegewezen, in slaap viel en niet voor altijd wakker werd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij er geen hout viel als de vriend in de basis een boom omhakt.

Anderen

  • Er zijn tegenmaatregelen genomen tegen bepaalde vormen van fraude en exploits.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *