ASUS ROG Swift PG32UQ is ontworpen voor de PS5 en Xbox Series X, terwijl het toetsenbord en de muis draadloos werken.

Vandaag heeft het ASUS ROG-team (Republic of Gamers) een reeks nieuwe pc’s en accessoires onthuld. Naast enkele fictieve laptops met de nieuwste nieuwe grafische processors, heeft het een nieuw mechanisch RGB-gamingtoetsenbord, een draadloze 19.000 dpi gaming-muis en een 32-inch HDMI 2.1 gaming-monitor geïntroduceerd, allemaal onder de merknaam ROG

De ROG Gladius III Wireless is een multi-mode gaming-muis. Deze muis heeft een capaciteit van 19.000 dpi om verbinding te maken met uw computer via bluetooth, met een draadloze frequentie van 2,4 GHz of met een USB-kabel. Deze muis heeft vervangbare toetsen (om de levensduur van de muis te verlengen), met een Push-Fit Switch Socket II-actie. Dit systeem ondersteunt zowel traditionele 3-pins mechanische kleine schakelaars als 5-pins optische Omron-schakelaars.

Er komt eerst een versie met 3 modi van deze muis en in de toekomst een standaardversie met alleen bedrading. De ROG Gladius III Wireless Mouse heeft een releasedatum in het tweede kwartaal van 2021 in Noord-Amerika. De prijzen voor deze muis worden niet gedeeld.

De ROG Glaymore II is het eerste RGB-gamingtoetsenbord van het bedrijf dat werkt met het ROG RX Blue optische mechanische toetsenbord. Het ontwerp van de schakelinstallatie werkt met een ‘holle vierkante steel-ontwerp’ met geïntegreerde LED-lampjes die voor ‘allround verlichting’ zorgen. Dit toetsenbord zal ook verkrijgbaar zijn met rode ROG RX-schakelaars.

De Claymore II kan op uw computer worden aangesloten met behulp van USB-C of 2,4 GHz draadloze technologie. Het apparaat heeft een oplaadbare batterij van 4000 mAh met “Tot 40 uur gebruik op een enkele lading”. Dit apparaat werkt met een magnetische polssteun en een afneembare digitale pad. Het numerieke toetsenblok kan aan beide kanten van het toetsenbord worden bevestigd – verrassend wenselijk!

READ  10 verborgen edelstenen op Xbox One die iedereen in 2020 heeft gemist

ASUS beweert dat de ROG Swift PG32UQ ‘s werelds eerste 32-inch HDMI 2.1 gaming-monitor is. Deze monitor werkt met twee HDMI 2.1-poorten, met ondersteuning voor resoluties tot 4K en een verversingssnelheid tot 120Hz op “nieuwste gaming-apparaten”. Dit apparaat ondersteunt ook een verversingsfrequentie van 144 Hz met Motion Picture Response Time (MPRT) 1 ms voor ondersteunde apparaten.

De ROG Swift PG32UQ werkt met DisplayHDR 600-compatibiliteit, Delta E <2 kleurnauwkeurigheid, 60% sRGB en 98% DCI-P3 kleurengamma-ondersteuning. Deze monitor werkt ook met Display Stream Compression (DSC) -technologie "om kristalheldere videostreams met hoge snelheid over een enkele interface over te dragen zonder merkbaar verlies van visuele kwaliteit." Met DSC ondersteunt deze monitor een resolutie tot 4K met een verversingsfrequentie van 144 Hz via een enkele DisplayPort 1.4-verbinding.

ROG Glaymore II wordt gelanceerd vanaf het tweede kwartaal van 2021, te beginnen in Noord-Amerika. De prijzen voor dit apparaat zijn nog niet gedeeld. De ROG Swift PG32UQ zal vanaf Q2 2021 ook beschikbaar zijn in Noord-Amerika, en prijzen zullen binnenkort worden gedeeld.

Written By
More from Vanessa Hale

Zal de nieuwe ‘Indiana Jones’ exclusief zijn voor Xbox of naar PlayStation komen?

Indiana Jones Krediet: Lucasfilm Games Een grote advertentie van Lucasfilm Games is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *