Cold Steel Locks Tracks IV op westerse releasedata, gelanceerd in april

© NIS Amerika

Eind vorig jaar heeft FALCOM Ze kondigde haar nieuwste inzending aan in de Legend of Heroes JRPG-serie Het komt op 18 maart 2021 naar Switch in Japan.

NIS America heeft nu bevestigd Legend of Heroes: Cold Steel Paths IV Het komt op 9 april aan in Noord-Amerika en Europa. Dit zal worden gevolgd door een release in Oceanië op 16 april.

Dezelfde titel werd voor het eerst gelanceerd op PlayStation 4 in 2018 en werd vorig jaar gevolgd door een westerse lancering. Hier is een samenvatting van wat u kunt verwachten van NIS America (via Gematsu):

Het Ebony Empire staat aan de vooravond van een totale oorlog! Vindt plaats kort na het einde Cold Steel Loopbruggen III, Categorie 7-helden bevinden zich tegen de volle kracht van het rijk in een poging zijn pad van volledige dominantie te blokkeren. Bovendien heeft hij de Ibonian Civil War-kampioen en Categorie 7-coach, Ryan Schwarzer, verloren. Nu moeten zevende klassers, oud en nieuw, zich verenigen met helden van over het hele continent om de enige kans te creëren dat de wereld moet ontsnappen aan totale verwoesting.

Belangrijkste kenmerken

De laatste hereniging – Heroes herbergt de grootste selectie in de geschiedenis van de serie, en helden van over de hele wereld streven ernaar om zich bij de zaak aan te sluiten! De kampioenen van de 7-serie verenigen zich met Crossbell’s Special Support Division en zelfs de Liberl Champions.

De meest nauwkeurige strijd De nieuwe en terugkerende systemen sluiten zich aan bij de reeds verfijnde strijd van Legende van helden De serie, inclusief de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen om verwoestende aanvallen uit te voeren, Auto Battle te gebruiken voor snellere gevechten en Lost Arts te gebruiken, de krachtigste verbale magie die het tij van de strijd kan keren.

Uitputtende oorlogsinspanningen – Ontspan tussen epische gevechten door met een aantal minispellen, waaronder favorieten zoals Vantage Master, jacht- en puzzelspellen! En de introductie van nieuwe activiteiten zoals poker, blackjack en horrorcoaster.

READ  Panthers vs Buccaneers livestream: hoe je de NFL 2020-seizoenswedstrijd online kunt bekijken
More from Madison Garrett

Gartner: CyberArk is de leider in Privileged Access Management

CyberArk is de leider in Privileged Access Management-toepassingen. Dat meldt onderzoeksbureau Gartner...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *