Atlas Fallen komt naar Xbox Game Pass, dit is wat er is aangekondigd

Atlas Fallen komt naar Xbox Game Pass, dit is wat er is aangekondigd

Na bijna een jaar sinds de eerste lancering zou Atlas Fallen eindelijk naar Xbox Game Pass kunnen komen.

volgens Nieuwe prompt van eXtas1sDe game zal “binnenkort” worden aangekondigd als een nieuwe toevoeging aan de service. Er zijn geen andere details onthuld over de aankondigingsdatum.

Insider Gaming heeft deze bewering nog niet onafhankelijk kunnen verifiëren, dus neem dit met een korreltje zout totdat het officieel is.

Atlas Fallen werd gelanceerd in augustus 2023 en is momenteel beschikbaar voor PS5 en Xbox Series De game heeft momenteel een beoordeling van 64 op Metacritic voor een “gemengde of gemiddelde” reactie van spelers.

De game is een third-person RPG, geproduceerd door Deck13 Interactive en Focus Entertainment. De game bevat een open wereld met meerdere gebieden die spelers kunnen verkennen, en een gameplay waarmee de speler zand kan manipuleren met een oude handschoen. Het spel biedt je ook de mogelijkheid om alleen of samen met een andere speler te spelen.

“Sta op uit het stof en bevrijd de mensheid van de onderdrukking van een corrupte god”, luidt de beschrijving van het spel. “Beweeg over het zand van een onsterfelijk land vol eeuwenoude gevaren, mysteries en scherven uit het verleden. Jaag op legendarische monsters met behulp van krachtige vormveranderende wapens en verwoestende, door zand aangedreven vaardigheden in verbluffende, intense gevechten.”


Ben je enthousiast over de komst van Atlas Fallen naar Xbox Game Pass? Lees voor meer informatie over Insider Gaming over de aankomende nieuwe racegame van iRacing, en Abonneer je op ons YouTube-kanaal Voor exclusieve aanbiedingen, nieuws, interviews, recensies en meer.

READ  Xbox Cloud-games worden binnenkort zichtbaarder in de browser... maar alleen op Microsoft Edge

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *