Darkest Dungeon 2: Releasedatum console, spelmodi en meer

Darkest Dungeon 2: Releasedatum console, spelmodi en meer

Darkest Dungeon 2 is sinds 2021 in een of andere vorm uitgebracht en is een voortzetting van de roguelike RPG-serie, maar zal binnenkort op consoles verschijnen.

Darkest Dungeon 2, ontwikkeld en uitgegeven door Red Hook Studios, is het vervolg op Darkest Dungeon. De game bevat meerdere personages, elk met unieke sterke punten en vaardigheden die spelers kunnen helpen vooruitgang te boeken. Spelers kunnen bepaalde eigenschappen benadrukken door deze personages uit te rusten met gespecialiseerde charmes en gevechtsitems.

De wereld wordt bevaren met behulp van een paardenkoets, met als uiteindelijk doel het bereiken van Mt. Een kwade kracht heeft de spelwereld overgenomen en is gebaseerd op de berg, maar voordat de speler deze kan bereiken, moet hij onderweg verschillende obstakels verkennen en overwinnen.

Veel van deze games draaien om turn-based gevechten, waarbij helden op de juiste plek moeten zijn om het beste uit hun vaardigheden te halen. Sommigen van hen kunnen niet worden gebruikt als ze zich op de verkeerde plaats bevinden.

Met een score van 81 op de aggregatiesite voor gamerecensies Metacritic (vergeleken met 84 voor het origineel) werd de game goed ontvangen onder de fans. Bovendien lijkt de game feitelijk de basis te leggen voor een derde game, met aan het einde van de game de definitieve conclusie dat de krachten van Eldritch nog steeds aan het werk zijn en mogelijk opnieuw moeten worden overwonnen.

Voor nu is hier een blik op de datum waarop Darkest Dungeon 2 voor het eerst werd uitgebracht en details van de langverwachte bredere release onderweg.

READ  Sky Sports bevestigt uitgezonden wedstrijden voor ronde 15 en 16

Wanneer komt Darkest Dungeon 2 uit?

Darkest Dungeon 2 werd voor het eerst uitgebracht in oktober 2021 in Early Access voor Windows. Sindsdien is de volledige versie van de game op 8 mei 2023 uitgebracht via zowel de Epic Games Store als Steam.

Er zijn echter plannen om de beschikbaarheid in de nabije toekomst uit te breiden naar andere consoles dan pc.

Darkest Dungeon 2 releasedatums op Switch, Xbox en PlayStation

Concreet komt er een bredere release voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series De release staat gepland op 15 juli 2024Dit zal de eerste keer zijn dat Darkest Dungeon 2 beschikbaar zal zijn buiten pc-gaming.

Wat is Darkest Dungeon 2: Kingdoms?

Hoewel het hoofdverhaal van Darkest Dungeon 2 al beschikbaar is voor pc-gaming, staat er een nieuwe update gepland voor later in 2024. Met de titel ‘Kingdoms’ omvat de aanvullende inhoud Het introduceert een nieuwe campagne en drie vijandelijke facties, bekend als de Coven, Beastmen en Crimson Couriers. Regisseur Chris Bourassa vertelde het ons Computerspeler Dat de update “enkele van de continuïteits- en menubeheerfuncties van de originele Darkest Dungeon zal combineren met de navigatie en gevechten van Darkest Dungeon 2.”

De update is volledig gratis en lijkt gericht te zijn op oude Darkest Dungeon-fans, omdat deze specifieke gameplay-functies uit de originele game opnieuw introduceert. Hoewel spelers nog steeds door de gamewereld zullen reizen, zoals in het Confessions-verhaal in Darkest Dungeon 2, zal de nadruk vooral liggen op het verzamelen van middelen die kunnen worden gebruikt om de vaardigheden van helden te verbeteren en de verdediging van de herberg te versterken, die fungeren als controlepunten om door de stad te komen. spel.

READ  De maker van RuneScape onthult gratis en ontspannende MMORPG Brighter Shores

Helden zullen nog steeds voor altijd verdwenen zijn als ze sterven, zoals in het hoofdspel, maar je postkar staat er nog steeds om een ​​groep helden te vervoeren om de belegerde herberg te bevrijden. In de onderstaande trailer kun je een eerste blik werpen op de deelnemende koninkrijken.

Donkerste kerker 1v2

Omdat de twee Darkest Dungeon-games zo van elkaar verschillen, hebben ze elk hun eigen unieke identiteit. Terwijl de eerste game zich concentreerde op de personages en het ontwikkelen van hun vechtvaardigheden, maakte het vervolg van de gelegenheid gebruik om de kennis van de gamewereld uit te breiden.

Er zijn uiteraard ook enkele technische updates, met verbeterde graphics, complexere (en dus gevarieerdere) gevechten, en een rogue-achtige modus die meer mogelijkheden biedt om de game opnieuw te spelen.

In sommige opzichten heeft Darkest Dungeon 2 de beste delen van de eerste game (vooral de gevechten en gameplay) overgenomen en verbeterd. Dat blijkt duidelijk uit de Kingdoms-update, die de game dichter bij het eerste deel uit de serie brengt.

Waar kun je Darkest Dungeon 2-mods vinden?

Zoals bij elke populaire pc-game die meer dan een week geleden is uitgebracht, zijn er tal van aanpassingen om je te helpen je Darkest Dungeon-ervaring te verbeteren. Enkele van de meest populaire mods op Nexus-aanpassingen Dit zijn goede plekken om te beginnen als je dat nog niet hebt gedaan, omdat ze opties bieden voor meer snuisterijen, verkoopbare items of het uitrusten van alle vaardigheden in één keer.

Als je een iets gemakkelijkere start van het spel wilt, zijn er ook mods die je kunt uitrusten om het spel te starten met een groter gebied of een groter aantal beheersingspunten. Dit is ook een populaire optie voor mensen die opnieuw spelen, omdat het betekent dat er minder druk zal zijn om vroeg te spelen als je een voordeel kunt behalen met Mastery Point-mods.

READ  Dragon Ball FighterZ ontvangt een code voor het ongedaan maken van het net, de producent bevestigt dat de ondersteuning voor inhoud en balans voor de game voorbij is

Uitgelichte afbeelding: Red Hook Studios

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *