Atlas heeft zeven “projecten” om te onthullen gepland voor het 25-jarig jubileum van Parsona

© Atlas

Atlus heeft officieel het 25-jarig jubileum van de Persona-serie aangekondigd. Om te beginnen is er een speciale website geopend.

Dit De pagina roept zeven verschillende projecten op Dat wordt onthuld tussen september 2021 en herfst 2022. Hier is wat meer informatie over wat je kunt verwachten. Houd er rekening mee dat er geen garanties zijn dat we Nintendo-gerelateerde advertenties te zien krijgen.

In 2021 overtrof de ‘Persona Series’ de cumulatieve wereldwijde verkoop van 15 miljoen eenheden. We willen onze oprechte dankbaarheid en dankbaarheid uiten aan iedereen die ons lange tijd heeft gevolgd en gesteund. En in september zal ‘Persona Series’ viert eindelijk zijn 25-jarig jubileum. Met onze dankbaarheid aan jullie allemaal, bereiden we bijna een jaar lang veel plezier voor met PERSONA’s 25-jarig jubileum, van september 2021 dit jaar tot herfst 2022 volgend jaar. “

Hoewel Nintendo-systemen niet al die geschiedenis hebben met deze serie, ontving de Switch onlangs Musou van Koei Tecmo, Persona 5 Strikers. persoon En de Persoon Q2 Het is in het verleden ook uitgebracht op 3DS en Persoon 5 Joker-personage is toegevoegd aan Smash Ultimate Als DLC-vechter.

Denk je dat we hier Nintendo-advertenties van krijgen? Zou je in de toekomst meer Persona-games op Switch willen zien verschijnen? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Nieuwe video van Samsung Galaxy S21 Plus toont dunne randen rond een plat beeldscherm

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *