Thrustmaster SF1000 Wheel Setup met Xbox voor F1 2020 »EFTM

Je hebt $ 599 uitgegeven om je racemachine te upgraden met Het originele Ferrari F1-wiel Het is net uitgebracht door Thrustmaster, maar zou je het willen laten werken met je Xbox-versie van F1 2020? Ik heb je gedekt.

Het SF1000-stuur is een replica van wat Ferrari-coureurs in 2020 gebruikten en met de koolstofvezelgarnituren en contactschakelaars is het een droom – en bovendien ziet het er geweldig uit.

Voor degenen die omgaan met een Xbox die is gekoppeld aan dit stuur, je krijgt niet de volledige ervaring. Niet elke schijf en sleutel kan op dezelfde manier worden aangepast als op een pc. Dat gezegd hebbende, alleen al de duimknoppen en knoplocaties maken het een betere rijervaring, ondanks het gebrek aan maatwerk.

Het belangrijkste voor Thrustmaster SF1000-bezitters is het LCD-scherm. Wilt u timing, versnellingen en voertuiggegevens op het scherm weergeven!

Out of the box, daar heb je niets aan. Je ziet afwisselend de logo’s van Thrustmaster en Ferrari.

Hier leest u hoe u realtime raceautogegevens kunt bekijken op het Thrustmaster SF1000-stuur met Xbox.

systeem update

Download de nieuwste software van Thrustmaster En verwijder de schakelflippers van het stuur om de USB-C-aansluiting te onthullen.

Sluit het stuur aan op uw computer en voer de software-update uit.

Zodra dat is gebeurd, moet je het losmaken en opnieuw bevestigen om te bevestigen, en je bent klaar om te gaan.

WiFi-verbinding

  • Verbind je telefoon met het stuur WiFi
    • Ten eerste is de belangrijkste sleutel op dit stuur de schijf links van de grote schijf met het Ferrari-logo. Dit – wanneer u erop drukt, wordt het wielmenu geactiveerd. Tik hierop, gebruik het linker duimkussen om naar wifi-instellingen te gaan en zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld. Zoek de naam van het wifi-netwerk en gebruik vervolgens je smartphone om verbinding te maken met de wifi van het stuur.
  • Configureer het wiel om verbinding te maken met uw wifi-netwerk
    • Vervolgens wordt u op uw telefoon naar de Thrustmaster-configuratiepagina gestuurd, kies hier Instellingen Cog en zoek uw wifi-thuisnetwerk, voer het wachtwoord in.
READ  Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden
Written By
More from Vanessa Hale
Diablo 2 Resurrected onthult optimalisatiefuncties op Xbox Series X.
Diablo 2: Resurrected is amper een week verwijderd van release en Blizzard...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *