Audiocover van The Heaven Gang of the Republic of Horrible Rider

Coolio kijkt versuft en geschokt.

afbeelding: Ubisoft / Kotaku / Frederick M. Brown (Getty Images)

Ubisoft’s nieuwe grote extreme sportgame Republic of Riders Nog niet uit. Maar gisteren opende Ubisoft de bèta voor iedereen. Dus ik was in staat om mee te doen en een deel van de actie in de open-wereld multiplayer te ervaren voordat het later dit jaar werd uitgebracht. Ik ging naar binnen en verwachtte grote sprongen en geweldige trucs. In plaats daarvan vond ik een vreselijke “Gangsta’s Paradise”-cover die mijn standaardavatar in hun sporen stopte.

Gisteravond concentreerde ik me op het fietsen door de bergen Republic of RidersJe probeert nog steeds de bedieningselementen te achterhalen en een idee te krijgen van hoe deze virtuele fietsen werken. Ik was zo gefocust dat ik bijna niet merkte dat er een nieuw nummer op de achtergrond begon te spelen. Het was totdat een deel van mijn hersenen de tekst leerde kennen en ik de controle over de motorrijder verloor, waardoor ze crashte. Ik stond op en stond daar, geschokt toen ik luisterde naar Coolio’s populaire audiocover uit 1995 van “Gangsta’s Paradise”.

Ik werd weggeblazen door het liedje dat daar stond…

Beste lezers, laat me je vertellen dat ik geschokt was door wat ik hoorde. Tot dat moment was de soundtrack van deze game wat je bent je verwacht het. Snelle rock, wat elektronische dansmuziek en wat algemene muzieknummers. Dus deze cover heeft me totaal verrast. Ik heb meer bèta gespeeld sinds ik dit nummer hoorde en heb het nooit meer gehoord. Misschien zit er veel muziek in dit spel? Misschien werd hij gek en is dat nooit gebeurd? Maar je hoort het toch ook? Dus ik zal niet gek worden. dat ding. Het is gemaakt en met een reden in dit spel gestopt.

Ik heb contact opgenomen met Ubisoft over deze hoes en wie deze heeft gemaakt, aangezien ik deze versie niet online kan vinden. Ik heb andere populaire en akoestische covers van het nummer gevonden die net zo vreselijk waren, maar deze specifieke ramp moet nog worden gevonden Rider’s Republic. Ook, blanke mensen (vooral blanke vrouwen die akoestische gitaren bezitten), begrijp alsjeblieft alle Het nummer heeft een behandeling van Mumford & Sons nodig. Pardon.

Ik geef de parodie van Weird Al een pass omdat het zo grappig en smakeloos is.

Rider’s Republic De open bèta eindigt op 28 augustus. De volledige game wordt uitgebracht op 28 oktober 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, pc en Stadia. Komt “Gangsta’s Paradise” in de volledige versie? ik wil niet!

READ  NJIT vs.Binghamton - Game Preview - 6 februari 2021
More from Madison Garrett

Dit is wanneer je de update kunt downloaden

Releasedatum iOS 15 bekend! Op maandag 20 september kan iedereen de nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *