Ava DuVernay stelt Unscripted Series ‘Home Sweet Home’ in bij NBC

Ava DuVernay stelt Unscripted Series ‘Home Sweet Home’ in bij NBC

Ava DuVernay heeft haar eerste primetime serie zonder scripts gebouwd – een tiendelig sociaal experiment voor NBC.

De Als ze ons zien filmmaker gemaakt Oost West Thuis Best en ze zal produceren via haar productiebedrijf Array Filmworks met Warner Horizon Unscripted Television.

Elke aflevering van de serie volgt twee families die een heel ander leven leiden voor een levensveranderende ervaring. Het onderzoekt hoe het is om anderhalve kilometer in de schoenen van een ander te lopen door racistische, religieuze, economische, geografische, gender- en identiteitsaannames uit te dagen terwijl deelnemers een week van huis wisselen en het leven van iemand anders dan zij ervaren.

DuVernay, die het Oscarwinnende drama over burgerrechten regisseerde Selma en produceert het vijfde seizoen van Koningin Sugar, zal produceren naast Sarah Bremner en Paul Garnes van Array.

“Het idee voor Home Sweet Home kwam bij mij op tijdens de vreemde en belangrijke tijden die we allemaal doormaken. Het uitgangspunt is dat we verder van elkaar verwijderd zijn dan ooit, maar toch gebonden zijn aan wat we gemeen hebben: zorgen over gezondheid, veiligheid, rechtvaardigheid en gemeenschap. Deze begrippen manifesteren zich in ieder van ons op verschillende manieren, maar nergens zo opvallend als in de privacy van ons eigen huis. Ik ben heel blij dat NBC en Warner Horizon de uitdaging van dit moment omarmden om de specificiteit van onze verschillen te vieren terwijl we de vele mooie dingen ontdekken die we gemeen hebben ”, aldus DuVernay.

“We zijn vereerd om voor het eerst samen te werken met Ava om Home Sweet Home tot leven te brengen bij NBC”, zegt Meredith Ahr, President, Alternative and Reality Group, NBC Entertainment. “Geleid door Ava’s krachtige en hoopvolle creatieve visie, zullen deze verhalen echte momenten van verandering onthullen waarvan we hopen dat ze tot nadenken stemmende gesprekken zullen oproepen en compassie, empathie en begrip zullen aanmoedigen.”

READ  College football scores, NCAA top 25 rankings, hoogtepunten van week 1 wedstrijden: Memphis, Army, Marshall imponeren

“Ava is een buitengewoon begaafde en bedachtzame verteller”, zegt Mike Darnell, president van Warner Bros. Unscripted & Alternative Television. “Deze levensveranderende reis belooft een rijke ervaring te worden die families de kans biedt om het leven door een nieuwe lens te zien.”

Brooke Karzen, EVP en hoofd van Warner Horizon Unscripted Television, voegde toe: “Het is een waar genoegen om samen te werken met Ava aan haar eerste primetime unscripted-project. Haar stem is perfect geschikt voor dit moment. ‘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *