Soms vergeten jonge leiders hun eed

Jitendra Singh (links) zei dat het congres Sachin Pilot (rechts) op 35-jarige leeftijd tot minister van de Unie heeft gemaakt.

New Delhi:

De regering van het Congres in Rajasthan is veilig en heeft de cijfers om een ​​meerderheid te bewijzen, ondanks de openlijke opstand onder leiding van voormalig vice-premier Sachin Pilot, hoge partijleider van de staat en voormalig parlementariër Jitendra Singh, heeft NDTV donderdag verteld. “De situatie in Rajasthan is dat de regering absoluut stabiel is. De regering heeft de meeste MLA’s, maar het is jammer dat Sachin Pilot heeft besloten weg te blijven van het congres”, zei hij.

Bekend om een ​​lange relatie met de heer Pilot te hebben gehad, zei Jitendra Singh: “Hij is hier vanwege de congrespartij. Vanwege de congrespartij kwam hij op de post van vice-eerste minister.”

Helaas is het paradigma in de politiek verschoven van dienstverlening naar zelfbediening, wat resulteerde in verbrijzelde ambities, zei de heer Singh, eraan toevoegend: “Soms vergeten deze jonge leiders de eed die ze hebben afgelegd van de grondwet van India. Waarom zijn ze in de politiek? Ze zijn in de politiek om de mensen te dienen en niet zichzelf, en dit is het probleem met sommige van onze jonge leiders. “

“Op 28-jarige leeftijd werd hij lid van Lok Sabha. Hij werd op 35-jarige leeftijd tot minister van de Unie benoemd in UPA 1, en in UPA 2 was hij opnieuw mijn collega toen we allebei ministers van de Unie waren”, zei de heer Singh.

“Hij bekleedde belangrijke ministeries zoals communicatie, Corporate Affairs en vervolgens kreeg hij een zeer belangrijke taak als voorzitter van het PCC (Pradesh Congress Committee) en later gepromoveerd tot vice-eerste minister van Rajasthan,” zei de voormalige parlementslid.

READ  Saints Row: The Third Remastered arriveert op Steam met korting voor de eigenaren

Gevraagd naar jonge leiders die zich buitengesloten voelen in het congres, gaf de heer Singh de eer aan het congres en meer in het bijzonder aan de voormalige chef Rahul Gandhi omdat hij hen de kans gaf om in het hele land echte leiders te zijn.

“Als iemand jong leiderschap heeft gepromoot, dan is dat de congrespartij en in het bijzonder Rahul Gandhi. Van Kasjmir tot Kanyakumari kan ik honderdduizenden jonge congresmedewerkers met een bescheiden achtergrond noemen die de top hebben bereikt”, zei Jitendra Singh.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *