Avatar Legends Roleplaying heeft meer dan $ 5 miljoen opgehaald op Kickstarter

“Water. Aarde. Vuur. Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in harmonie samen. Toen veranderde alles toen de Vuurnatie aanviel.”

Deze openingswoorden zijn belangrijk voor een enorme schare fans zoals “A long time ago in a galaxy far, far away” of “Space, the final frontier”, terwijl fans dol zijn op star Wars En Star Trek Ik heb veel aandacht gekregen van gerelateerde artikelen zoals stripboeken, videogames, rollenspellen en fans Avatar: Nog een Airbender Ze hebben nogal wat manieren gevonden om hun liefde voor de franchise te tonen.

Toen veranderde alles toen Magpie Games een Kickstarter lanceerde voor het officiële rollenspel.

Avatar Legends: RPG Breng de wereld van Avatar Aang en Avatar Korra naar het tafelblad met de Powered By The Apocalypse game-engine. Deze eenvoudige en krachtige engine vormt de kern van veel veelgeprezen Magpie-games, waaronder: Stedelijke tinten, bluebird bruid En Maskers: een nieuwe generatie.

Meer van ForbesBeginnersgids voor het spelen van Apocalyps-spellen

“Ik heb samengewerkt met onze agent, Kristi Cardenas, om intellectueel eigendom te vinden waarvan we dachten dat het het meest geschikt was voor Magpie Games”, zegt Marc Diaz Truman, die in 2018 terugkeerde als de fulltime CEO van Magpie Games. Avatar: de laatste luchtstuurder En De legende van Korra Het was helemaal niet Bovenaan onze lijst vonden we het geweldig om te ontdekken dat Viacom enthousiast was om de Avatarverse te openen voor rolspelers overal! “

De huidige populariteit van Kerkers en Draken Het is een enorme factor in dit Kickstarter-succes, maar Magpie heeft ook veel gedaan om rechtstreeks met fans van de show te communiceren. Ze richtten advertenties op sociale media, toonden de game in echte plays en kregen zelfs een video over de game op het officiële YouTube-kanaal. Het bereik buiten RPG-fans heeft zijn vruchten afgeworpen; Ongeveer 7.500 supporters zijn voor het eerst supporters.

“Ik denk dat er veel factoren zijn die hebben geleid tot de stijgende populariteit van Perfect Storm RPG’s”, zegt Liz Chipradicul, Game Project Director. De oerknaltheorie Speel meerdere sessies van D & D Naar de eerste aflevering van Rare dingen. Naast andere klassiekers die steeds populairder worden, zoals de MCU en veel tv-revivals uit de kindertijd, is er genoeg ruimte in ons sociale landschap voor iets waarvan ooit werd gedacht dat het ‘daarbuiten’ was. ”

Chipradekul voegde toe: “Bovendien zijn rollenspellen zo leuk! Ze hebben zo weinig fantasie en zo veel ontsnapping; gezien onze steeds meer gepolariseerde levens, de stortvloed aan verkeerde informatie op sociale media en het groeiende gevoel van isolement van mensen, denk ik dat een veel mensen waren klaar om dit te omarmen.” ontsnappen.”

De game bevat personages die in staat zijn om slechteriken te verslaan met behulp van verschillende vormen van elementaire magie die in de show “buigen” worden genoemd, zoals vuurballen uit handen schieten om tegenstanders te vangen door een muur van grond om hen heen te vormen. Spelers kiezen het domein en het tijdperk waarin ze hun verhaal willen laten plaatsvinden, zodat ze geheime vechttechnieken kunnen leren van de beroemde personages die in de show te zien zijn. Het boek behandelt beide Avatar: Nog een Airbender En De legende van Korra.

“Mijn favoriete onderdeel van het spel is het balanceringssysteem”, zei Truman, een traject dat twee kernideeën vertegenwoordigt die het personage verscheuren – zoals vooruitgang en traditie. We hebben in de loop der jaren met veel verschillende systemen gespeeld om te laten zien hoe een personage zich kan voelen over de conflicten die inherent zijn aan hun personage, maar ik heb nog nooit een game gespeeld waarin spelers duidelijk weten wat de boog van hun personage is. Over. En wanneer mensen hun evenwicht verliezen en hun centrum op een van die principes richten, voelt het als een gigantisch persoonlijk moment dat we ons allemaal zullen herinneren.”

Nieuwsgierige fans hebben toegang tot een bestand Snelstartregels Door je in te schrijven op de Magpie mailinglijst. Dit omvat een basisuitleg van de regels, een beperkte creatie van personages en een korte avontuuropstelling met verschillende vooraf gemaakte personages waarmee spelers er meteen in kunnen springen. De schaarstijl van aanval, verdediging en dribbelen geeft de personages de kans om zowel met hun gevoelens als met hun vuisten te vechten.

“Ik hou van symbool afbeelding “Omdat het gaat om de helden die hun best doen om het juiste te doen, ongeacht de kansen,” zei Shepraditkul. Het ‘juiste’ kan van persoon tot persoon verschillen, maar het varieert serieus Nodig hebben Ze praatte echt tegen me als ik naar tv-programma’s keek. Ik denk dat dat is wat resoneert met veel mensen die de avatar voor het eerst bekijken, jong en oud.”

Kickstarter loopt van nu tot 2 september. Backer-niveaus omvatten alleen digitale en fysieke kopieën, evenals bonusniveaus met canvaskaarten, merkdobbelstenen en luxe items zoals Limited Edition-covers en Level Up Dice geïoniseerde verzameldobbelstenen. De game is onderweg voor een release in Q1 2022.

“Ik hou ook van Toph Beifong,” voegde Chaipraditkul eraan toe. “Top is de beste.”

READ  Dr. Sanjay Gupta: Waarom ik mijn kinderen niet terug naar school stuur
More from Madison Garrett

Google maakt het downloaden in Chrome voor Android een beetje eenvoudiger

Google maakt het downloaden in Chrome voor Android een beetje eenvoudiger Huis,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *