Hoe download je het, QR-code, gratis?

Met Tous Anti Covid kunt u QR-codes scannen op vaccinaties en bewijscertificaten die worden gebruikt als gezondheidsgangen en bij de ingang van restaurants, sportscholen en zwembaden. Hoe het werkt ? Hoe wordt het geactiveerd? Het is gratis? Hoe kan ik het downloaden? Update Het?

[Mis à jour le jeudi 12 août à 15h26] Meer dan 25 miljoen Fransen hebben de app gedownload TousAntiCovid Hiermee kunt u bestanden opslaan Vaccinatiecertificaten NS de examens Als een “Gezondheidsvergunning” of “Europees Covid Digitaal Certificaat” Voor reizen vanaf 1 juli in Europa. Op 1 juli is de app geüpdatet. toegestaan Zet de in uw aanvraag opgeslagen vaccinatiecertificaten direct om naar een vaccinatiecertificaat in Europees formaat. Sinds 9 augustus is het ook mogelijk om een ​​widget te maken. “Om uw favoriete certificaat makkelijker en sneller te maken!” Dat heeft de persdienst Tous Anti Covid ons laten weten. het begin ? Bespaar tijd door uw QR-code te openen zonder de app te openen. U hoeft alleen een gewenst certificaat te selecteren door op het hartpictogram te klikken. Houd op Android uw vinger op het startscherm ingedrukt totdat de widget aan u wordt weergegeven. In Apple wordt het woord widget simpelweg weergegeven door een “+”-teken. Vanaf 19 juli 2021 kan dat ook Importeer uw vaccinatiebewijs Of de test die plaatsvond in een EU-land, zoals opgemerkt door Cedric O, Staatsminister voor Digitale Transformatie en Elektronische Communicatie op Twitter. We vinden in deze toepassing:

 • Kladblok wordt ook wel “TousAntiCovid-Carnet” genoemd Die bewaart test-, vaccinatie- en herstelcertificaten.
 • “Herinneringsboek” via TousAntiCovid-Signal Hiermee kunt u worden gewaarschuwd voor positieve gevallen van het virus nadat u naar een restaurant, bar of sportschool bent gegaan waar een QR-code is gescand.

Hoe werkt All Anti Covid? wat is goed? Wat gebruik ik? hoe te gebruiken.

TousAntiCovid is een interactieve en rijke app voor de eerste app StopCovid is in 2020 gelanceerd voor ‘contact tracing’ van potentiële Covid-gevallen. Alles wat Anti Covid toelaat Er is bevestigd dat de gebruiker COVID-19 heeft om mensen onmiddellijk te waarschuwen dat ze mogelijk geïnfecteerd zijn tijdens de periode van infectie door te activeren Bluetooth op uw smartphone. Alleen contacten die de app eerder hebben gedownload, krijgen een melding. “Contacten” zijn mensen die de afgelopen dagen, binnen een meter, gedurende ten minste vijftien minuten zijn overgestoken. Het doel is om contactgevallen onder controle te krijgen, een arts te raadplegen, een onderzoek uit te voeren, waar nodig in zelfisolatie te gaan en zo de overdrachtsketen van het virus te doorbreken. All Anti Covid biedt verschillende praktische functies:

 • Kerncijfers over de evolutie van de COVID-19-epidemie in Frankrijk en vaccinatie.
 • Toegang en downloaden 3 soorten certificaten die worden gebruikt als gezondheidspassen om toegang te krijgen tot grote evenementen of om te reizen : Negatief testcertificaat, Covid-19 herstelcertificaat enVaccinatie certificaat. De Health Card is gecombineerd met het “European Covid Digital Certificate” om vanaf 1 juli te kunnen reizen. U kunt ook een bestand importeren Vaccinatiecertificaat of negatieve test afgenomen in de Europese Unie, Ze gaf aan: Cédric O op Twitter Maandag 19 juli Aanvraag update: U kunt het in uw aanvraag opgeslagen vaccinatiebewijs nu direct omzetten naar een vaccinatiebewijs in Europees formaat door op “Converteren naar Europees formaat” te klikken.
 • De app is verkrijgbaar in de winkels alle landen Het is vertaald in 6 talen.
READ  Hier zijn de directe link en stappen om de resultaten te downloaden

De aanvraag was in de eerste plaats een onderzoeksproject dat begon op Europees niveau en daarin Enria (Instituut voor Onderzoek in Digitale Wetenschappen en Technologieën) van Frankrijk. In april 2020 publiceerden Inria-teams, samen met teams van het Heinrich Hertz Fraunhofer Instituut (Duitsland), het ROBERT-protocol – voor robuuste en privacybehoudende convergentietracing – met een technische applicatie-architectuur voor “contacttracing” volgens de Europese normvoorschriften . De waarden waarop TousAntiCovid is gebouwd. Sollicitatie geregisseerd door Enria, waaronder openbare instellingen, grote groepen en start-ups, maar maakt geen gebruik van het Apple- en Google-apparaat waarop andere landen zijn geabonneerd.

Tous Anti Covid-app is Het is te downloaden vanaf donderdag 22 oktober 2020 op IOS en Android. Onderzoek “TousAntiCovid” in de Play Store Als je een telefoon hebt Android of in App Winkel Als je gebruikt Iphone. Je kan ook Flash QR-code Met je telefoon aan Deze pagina.

> Downloaden van de Apple Store voor iPhone

> Downloaden op google play Voor Android-apparaten

Sinds 22 juli hebben meer dan 25 miljoen Fransen de TousAntiCovid-app gedownload.

Een QR-code scannen in de Tous Anti Covid-app is heel eenvoudig:

Om een ​​QR-code te scannen bij de ingang van de faciliteit:

 • Open de TousAntiCovid-app bij de ingang van de plaats (fitnessruimte, restaurant, zwembad, enz.)
 • Klik op “QR-code scannen”
 • Plaats de telefoon voor de QR-code en wacht tot deze deze herkent.

Uw getuigenissen toevoegen (certificaat, kaart, vaccinatie, reizen…) /

 • Open de Tous Anti Covid-app
 • Klik op “QR-code scannen”
 • Plaats de telefoon voor de QR-code van het papieren vaccinatiebewijs (of bewijs) en wacht tot deze wordt herkend.
 • Het wordt automatisch toegevoegd in “TousAntiCovid-Carnet”.
Hoe werkt een QR-code voor een Europees testcertificaat? © Overheid

Zodra de applicatie is gedownload naar de smartphone, moet deze worden geactiveerd. Om dit te doen, verbindt u het apparaat eenvoudig met Bluetooth en klikt u vervolgens op de knop Alles Anti-Covid activeren in de app.

in de straat: Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd (Functie Bluetooth geactiveerd en meldingen accepteert), stuurt de app een waarschuwing naar gebruikers die onlangs in contact zijn geweest met iemand die vrijwillig heeft aangekondigd dat ze positief zijn getest op het coronavirus tijdens:

 • 5 minuten minder dan 1 meter;
 • 15 minuten tussen 1 en 2 meter

Hierdoor kan de persoon die zichzelf positief verklaart in de applicatie, alle TousAntiCovid-gebruikers waarschuwen dat ze zijn gevonden. “Als een persoon positief test, krijgt hij een unieke code met de testuitslag. Als je wilt, kun je deze code gebruiken om een ​​positief te melden in de app.” Bepaal het ministerie van Volksgezondheid. Mensen die door de app worden gewaarschuwd, worden uitgenodigd om zichzelf te isoleren en een screeningstest te doen.

Sinds 19 april 2021 biedt de TousAntiCovid-app een functie genaamd “TousAntiCovid-CarnetDit zorgt voor rechtvaardigingPositief of negatief resultaat op screeningstest virus, maar ook gratis te downloaden, als u gevaccineerd bent, a vaccinatiebewijs. Het vaccinatiebewijs in Europees formaat is te downloaden via: Emily’s website Om vanaf 1 juli door heel Europa te kunnen reizen en TousAntiCovid-Carnet in te slaan.

Als u uw QR-code al heeft gedownload in de TousAntiCovid Carnet-appU hoeft niets te doen: de QR-code wordt automatisch bijgewerkt in Europees formaat.

Test- en vaccinatiecertificaten die tot 25 juni zijn afgegeven, zijn nog steeds leesbaar bij gebruik van de gezondheidskaart “Activiteiten” op Franse bodem. maïs Om naar Europa te reizen, is het noodzakelijk om het certificaat in Europees formaat te verkrijgen.

Tous Anti Covid Check app is onafhankelijk van Tous Anti Covid. Het is bedoeld voor professionals die instellingen exploiteren die voor het publiek toegankelijk zijn. Iedereen kan het echter gratis downloaden van Google Play Store Als je Android hebt en inApple Store Als je een iPhone hebt. ze staat toe Controleer en valideer vaccinatiecertificaten of negatieve Covid-19-testresultaten door een QR-code voor klanten te scannen. Het is ook in staat om QR-codes in Europees formaat te ontleden. Deze applicatie is erg handig, terwijl de gezondheidsvergunning is verlengd vanaf 21 juli.

Hoe het werkt ? Het enige wat u hoeft te doen is de app openen, een 2D-DOC- of QR-code scannen door deze in het midden van de kit te plaatsen en het apparaat langzaam uittrekken totdat het scannen is geactiveerd. Het resultaat is hieronder weergegeven:

 • Als de letter “V” is getranscodeerd verschijnt, betekent dit dat het scanresultaat geldig is.
 • Als het Rode Kruis , betekent dit dat het scanresultaat ongeldig is.
 • Als het bruine oogsymbool Blijkt dat dit betekent dat de gegevens vergeleken moeten worden met de identiteitsbewijzen van de te valideren persoon. “Een eventueel gezondheidsbewijs moet gelijktijdig met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. Identiteitsdocumentverificatie is een verplichte stap van gezondheidscontrole“Overheid zet in Opmerking.

Alle Anti Covid-controles vermelden dat er tijdens de verificatie geen gegevens in de database worden opgeslagen.

Bars en restaurants hebben hun binnenkamers heropend. Sportscholen ook. Om de heropening van instellingen die voor het publiek toegankelijk zijn te ondersteunen, heeft de regering een verplicht systeem voor professionals gelanceerd en aanbevolen aan klanten met de naam “TousAntiCovid-Signal” of “Digital Reminder Book”. Bij de ingang van het gebouw moet je de TousAntiCovid-app openen en naar het Herinneringsboek gaan en vervolgens op Scan Where to QR Code klikken. Je moet de QR-code gaan scannen die de bedrijfsmanager laat zien. Hierdoor kan de gebruiker worden gewaarschuwd als er de komende dagen contact is.

Met de lancering van de Covid-vaccinatie in Frankrijk wordt de TousAntiCovid-app steeds meer gedownload. Hiermee kunt u uw vaccinatiebewijs na de injectie digitaal bewaren. Deze sesam kan geserveerd worden tijdens bijeenkomsten van meer dan 1000 personen (festivals…) of op reis.

De applicatie is gratis en u hoeft geen persoonlijke informatie in te voeren. Dat bevestigt het ministerie van Volksgezondheid. Als je de QR-code scant, controleer dan of de link je naar de overheidsapp TousAntiCovid brengt. “

De installatie van de applicatie is niet verplicht, maar het wordt aanbevolen om de gezondheidskaart te publiceren om de verificatie van het bewijs of het vaccinatiecertificaat te vergemakkelijken. Hetzelfde geldt voor de toegang tot de verschillende plaatsen waar een gezondheidsvergunning verplicht is in Frankrijk.

Bron : Ministerie van Solidariteit en Gezondheid TousAntiCovid beantwoordt uw vragen.

Written By
More from Eda Greene

Sun Belt kondigt 16-game Women’s Basketball Conference Slate – The Troy Messenger aan

De Sun Belt Conference maakte donderdagmiddag de damesbasketbalconferentie voor het seizoen 2020-2021...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *