Avengers-videogame: Spider-Man GRATIS voor PlayStation 4- en PS5-gebruikers

Spider-Man in Avengers video game

De vriendelijke buurt Spider-Man en Hawkeye worden nog twee speelbare personages in het aankomende Avengers-videospel van Crystal Dynamics. Spider-Man is exclusief beschikbaar op de Playstation-console, terwijl andere superhelden zoals Captain America, Tony Stark, Hulk en Thor kunnen worden gespeeld op de Windows- en Xbox-series.

In een onlangs uitgebrachte blogpost op PlayStation onthulde Jeff Dynamics, associate art director van Crystal Dynamics, dat Spider-Man eindelijk naar Avengers-videogame komt. Het personage komt alleen naar PlayStation 4 en PlayStation 5.

Spider-man: Far From HomeSpider-man: Far From Home Youtube (Marvel Entertainment Official)

“Kijken hoe Spider-Man zich aanpast aan een nieuwe omgeving was zo’n groot contrast met zijn status-quo. Die toon is precies wat we voor hem willen vastleggen in Marvel’s Avengers. Een bekende maar frisse Spider-Man die moet evolueren om wereldwijde bedreigingen aan te kunnen. naast de machtigste helden van de aarde. ‘

Dat gezegd hebbende, zelfs als spelers de nieuwste Avengers-videogame kopen, kunnen ze niet meteen als Spider-Man spelen. Het is bevestigd dat het personage van Spider-Man begin 2021 als DLC wordt toegevoegd en dat spelers de inhoud gratis kunnen downloaden.

“Als hij door de lucht boog op zijn weblijn, willen we dat je je gracieus en licht voelt en een verscheidenheid aan webconfiguraties en gadgets kunt gebruiken om je traversal te verbeteren. Spider-Man’s indrukwekkende acrobatische vaardigheden zullen de ervaring aanvullen, waardoor om naadloos over te schakelen van navigatie naar gevecht, “schreef Adams verder in de blog.

Spider-Man in Avengers-videogame

Spider-Man komt naar Avengers-videogame, exclusief voor PS4- en PS5-gebruikersPlayStation / Twitter

Marvel’s Avengers-videogame-plot:

Net als MCU, zal het aankomende videospel Marvel’s Avengers alle superhelden laten zien die de handen ineen slaan om de vijand te verslaan die de levens van mensen op aarde in gevaar heeft gebracht. De game wordt gespeeld in een derde persoon en combineert een filmisch verhaal met gameplay voor één speler.

In tegenstelling tot de onlangs uitgebrachte games zoals Red Red Redemption II en The Last of Us Part II, zou Avengers-videogame verhalend zijn, maar het heeft geen “open-wereld” -functies. Dat betekent dat de spelers de gepresenteerde verhaallijn moeten volgen en dat ze geen andere dingen kunnen doen als ze de missies volgen.

Marvel’s Avengers-videogame wordt op 4 september 2020 uitgebracht voor Stadia, Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One.

READ  Samurai Shodown X Guilty Gear-personageaankondiging komt zeer binnenkort

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *