PES 2022: Konami Surprise – brengt demo uit

Konami heeft een online prestatietestdemo uitgebracht van de game die PES 2022 zou moeten worden – maar voorlopig wordt het officieel de “nieuwe voetbalgame” genoemd.

Beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S, Xbox One en PS4 (met cross-play tussen consolegeneraties), de demo is beschikbaar tot 8 juli. Officiële instructiesKonami legt uit dat dit in wezen een test is van matchmaking tussen het spel en de servers, en dat de gameplay en visuals fragmentarisch blijven.

IGN is zich ervan bewust dat deze demo is gebouwd in de Unreal Engine — waarnaar PES dit jaar voor het eerst zal porten — maar Konami zegt dat «de gameplay, balancering, animatie en graphics allemaal in ontwikkeling zijn en zullen worden verbeterd vóór de officiële lancering.” IGN begrijpt ook dat er versies van de game in ontwikkeling zijn, die al zijn verbeterd buiten het geval van de demo.

De demo laat alleen 1v1-wedstrijden online toe, met teams die Manchester United, Bayern München, Juventus en Barcelona vormen. Na een wedstrijd te hebben gespeeld, is het een ruwe kopie van het eindproduct, waarbij alles, van spelersschaduwen tot schorsing, verloren is gegaan in de huidige build. Het lijkt erop dat we op 21 juli meer van de game zullen zien, met in-game billboards die aangeven dat er een evenement aankomt.

Het is een nogal vreemde lancering, omdat Konami de online demo niet publiekelijk heeft aangekondigd of zelfs maar heeft genoemd. Degenen die echter de demo van New Football Game spelen en er een enquête over invullen, verdienen 25.000 GP (de virtuele valuta van PES) om te gebruiken in de MyClub-modus van de PES 2021-seizoensupdate.

READ  Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl krijgen de Nintendo Switch Lite

Na een pauze vorig jaar, keert PES dit jaar terug als een game van de nieuwe generatie, met een nieuwe engine. Konami legde eerder uit dat “de enorme omvang van alles wat we willen bereiken voor onze volgende generatie het noodzakelijk heeft gemaakt om onze inspanningen op andere ontwikkelingsgebieden terug te schroeven.” PES heeft het afgelopen jaar ook exclusieve clublicenties verzameld, in wat een nieuwe strategie lijkt te zijn om de FIFA in zijn eigen spel te verslaan.

Joe Scripps is de hoofdredacteur van het nieuws bij IGN. Volg hem Twitter. Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *