AW Reader krijgt donkere modus en snelheidsverbeteringen

AW Reader staat voor u klaar in de Play Store om te worden bijgewerkt. Zodra je dat doet, kun je de donkere modus inschakelen in de app!

AW Reader krijgt donkere modus

Geduld loont, de nieuwe Androidworld-app heeft een donkere modus. Deze donkere modus wordt tegelijkertijd met het systeemthema geactiveerd, maar u kunt dit ook handmatig doen. Om dit te doen, klikt u op Meer > Instellingen. Je kunt dan kiezen voor een lichte of donkere look. De derde optie is Volg de systeeminstellingen. Daarnaast zijn er een aantal snelheidsverbeteringen in de update. We hebben er nu ook de app voor Androidworld België Verzonden naar Google en in afwachting van goedkeuring, zodat het ook te vinden is in de Play Store. Dit proces kan enige tijd duren en we weten helaas niet hoelang.

Heeft u vragen over de website of de AW Reader? Heeft u opmerkingen of suggesties? Stel ze in de reacties onder dit artikel of via ons contactformulier. Ondertussen zullen onze redacteuren je blijven voorzien van geweldige content en werken we ook hard aan andere apps en het nieuwe forum.

AW Reader downloaden

Via onderstaande knop kun je de Androidworld app downloaden of updaten. Vergeet niet om een ​​eerlijke beoordeling van onze app in de Play Store achter te laten. Dat kunnen we enorm waarderen.

AW Reader - Android, nieuws, apps, recensies en tips

READ  Creëer uw eigen VPN-server met OpenVPN en Unraid | Veiligheid
More from Madison Garrett

Gemeente Steenbergen presenteert handreiking digitaal afval

Deur: Addo Springers woensdag 14 juli 16:07 – 2021 Steinbergen – De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *