Animal Crossing: New Horizons voegt het standbeeld van meneer Resetti toe …

Het is moeilijk voor mij om uit te leggen waarom ik zo veel van Resetti hou. Hij schreeuwt gewoon tegen me – al zijn wenkbrauwen zijn gerimpeld en tandenknarsen. Maar toen ik dat hoorde Overstekende dieren De mol werd vanaf zijn post ontslagen, Ik was verdrietig. Niet Resetti! Het is erg belangrijk. Hij handelen uiteindelijk Animal Crossing: New HorizonsMaar het is gewoon een geluid wanneer spelers redding nodig hebben.

Resetti is Niet weer in nieuwe horizonten, Maar nu kunnen spelers hem op de een of andere manier herdenken: door een standbeeld van hem aan hun tuin toe te voegen. Nou ja, zelfs niet in de buurt van Resetti die terug is. (Waar schreeuw je?!) Maar ze is een kruimel, en ik neem haar mee.

Het nummer Resetti is beschikbaar via Nook Shopping, in het menu Seizoensitems. Het duurt een dag voordat het uw mailbox bereikt. (Maar waarom zou je wachten als je terug in de tijd kunt reizen?Ik zette het van de hoofdweg bij mijn huis af, naast een grasmaaier. Anderen vieren op verschillende manieren, zoals door het verleden te herinneren.

Anderen kiezen voor meer onconventionele benaderingen. (Mijn persoonlijke favoriet: meneer Resetti, nieuwshost.)

Nintendo, Doe nu de Froggy Chair.

READ  Hier is een vriendelijke en angstaanjagende herinnering aan waarom je jezelf nooit moet laten opbranden tegen AKI in Street Fighter 6

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *